Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Tapte alle kamper - scoret 6 ganger i siste kamp

TUNGT: Det ble tungt for Lyngdal i kampen mot Flekkerøy lørdag ettermiddag. Foto: Per Thime

Lyngdal spiller turnering i Søgne, men starten ble alt annet enn god. Og fortsettelsen ble ikke så mye bedre.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.03.2019 kl 19:04

SØGNE: Det spilles 2x30 minutter og Fløy var den første motstanderen til Lyngdal i ettermiddag.

Det startet på aller verst måte for lyngdølene. For laget var overhodet ikke klare for kamp kunne det se ut som.

Allerede etter ti minutter var det nemlig sluttkjørt, resultatmessig. Da ledet nemlig Fløy hele 4-0.

Passivt

Fire muligheter og fire mål helt innledningsvis.

- Det var fryktelig passivt for å si det sånn innledningsvis, men det kommer seg heldigvis etter hvert, sa trener Jan Ove Pedersen etter kampen.

Det har han rett i, for Lyngdal la om litt, ble mer aggressive. Laget la om litt på stilen.

- Det ble bedre, men vi bruker denne turneringen til å forsøke ulike spillere. I tillegg er flere spillere ute, men vi kommer sterkere tilbake. Det kan jeg love, fortsetter Pedersen.

Ble bedre

Flere spillere er ikke med for Lyngdal under helgens turnering. Med er nykommer Tobias Gletne. Den tidligere Hægebostad-spilleren var heller ikke fornøyd etter kampen.

NYKOMMER: Tobias Gletne er nykommer i Lyngdal etter å ha spilt for Hægebostad. Foto: Per Thime

- Vi var fryktelig åpne bak de første minuttene, kanskje vi valgte feil taktikk, men det ble jo også endret underveis. Utover i kampen gjør vi det tross alt mye bedre, selv om vi ikke klarte å score eller skape allverden av sjanser.

Heller ikke Fløy scoret i andre omgang, slik at det ble 4–0 til laget fra Flekkerøy og som tross alt spiller en divisjon over Lyngdal.

Ble ikke bedre

Heller ikke i den andre kampen var det bedre resultatmessig. Motstander i oppgjøret var arrangørklubben Søgne.

Hjemmelaget gjorde omtrent som de ville og vant hele 5–1. Nykommer, Dani Alashoti scoret Lyngdals mål på straffe.

Målkalas

I den siste kampen lørdag var det Nærbø som var motstander. Det ble et fyrverkeri i antall scoringer - for det tok helt av i begge ender av banen.

Målene rant inn bak keeperne, og Lyngdals keeper måtte plukke ut syv baller fra eget nett. Men Nærbøs keeper hadde også mer enn nok å ta seg til, for han hentet ut seks baller.

Nærbø vant den sjanserike kampen 7–6. Kristoffer Risnes (2), Emil Greibesland, Ibrahim Najafi, Ivan Loncar og Emil Greibesland scoret Lyngdals mål.

Søndag spilles det plasseringsskamp.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...