Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Et lag med jernvilje er klar til ny toppkamp

VINNERVILJE: Dette laget har imponert denne sesongen. To serierunder før slutt leder Lyngdal serien, og kan i teorien rykke opp til 3. divisjon med seier mot Fløy 2.

To serierunder før slutt er det mye å spille om, og Lyngdal kan i kveld, i teorien faktisk rykke opp til 3. divisjon. Da må Fløy 2 beseires, samtidig må Mandalskameratene tape.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.10.2018 kl 12:01

FOTBALL: – Vi tenker bare på oss selv og vet at vi får det tøft nok mot Fløy 2 i kveld.

Det sier spillende trener, Tore Kristensen før kveldens toppkamp på Flekkerøy. Situasjonen er den at Lyngdal topper tabellen på bedre målforskjell enn Mandalskameratene. Lyngdal har seks plussmål å gå på, før de siste to seriekampene.

To kamper

Verken Espen Hægeland eller Sander Lundegaard er med i troppen til kveldens kamp. Hægeland er ferdigspilt for sesongen etter sitt røde kort sist mot Våg. Han fikk to kampers karantene, mens Lundegaard fikk en kamp - og er klar til serieavslutningen neste mandag mot Arendal 2.

Lyngdal har imponert denne sesongen, og kan gjøre det igjen i kveld.

– Vi skal bite fra oss og reiser for å vinne, som vi alltid gjør. Vi vant med ni spillere sist, noe som viser at vi er et lag som alltid gir alt. Det blir ikke enkelt i kveld, for vi møter nok et bra hjemmelag som vil gjøre det best mulig, fortsetter Kristensen.

Disse er med

Når Lyngdal i kveld klokken 19.30 spiller så er det med en tropp på 16 spillere. Nevnte Hægeland og Lundegaard er ute, og det samme er Ole Kristian Fuglestad, med for mange gule kort. Disse er imidlertid med:

 • Aron Lindstrand
 • Nikolai Sire
 • Tore Kristensen
 • August Dragland
 • Johan Sanden
 • Morten Sanden
 • Øyvind Gullestad Nilsen
 • Magnus Holmen
 • Emil Greibsland
 • Kristoffer Reiersen Risnes
 • Peder Sanden
 • Sebastian Nissen Buø
 • Ivan Loncar
 • Erik Aas
 • Paal Hansen
 • Robin Pedersen

Vi oppdaterer selvsagt fra oppgjøret.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...