Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Enkelt for damene!

SEIER: Lyngdals damelag vant hele 6–0 hjemme mot Vindbjart i kveld. Og dette er kveldens målscorere. Fra venstre ser vi Hannah Adriana Meberg, Ine Marie Knutsen og Emilie Osestad. Foto: Frode Hansen

Vindbjart ble flere nummer for små da Lyngdal var motstander i kveld. Det ble et realt målkalas for jentene i rødt.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 13.05.2019 kl 21:29

SEIER: Hjemmelaget ledet 2-0 etter de første 45 minuttene, etter scoringer av Ine Marie Knutsen og Emilie Osestad.

Men jentene stoppet ikke med det. Laget fortsatte å male på - og scoringene fortsatte også de siste 45 minuttene.

Måltyv

Lyngdal består av talentfulle unge jenter. Onsdag spiller de aller fleste mot Viking i 1. runde i NM - på hjemmebane.

Men selv med en trygg 2-0 ledelse sto jentene på - fordi de liker det de holder på med. I løpet av fem minutter doblet laget ledelsen.

Først var det Hannah Adriana Meberg som sørget for 3-0, før Ine Marie Knutsen scora igjen.

Da var det 4-0 og det var bare spilt i 50 minutter. Knutsens andre scoring.

Tomålscorere

To mål fra hjemmelaget de første fem minuttene av 2. omgang. Emilie Osestad hadde også scoret i første omgang, men hadde mer på lager.

Meberg fyrte løs et langskudd som ga 5-0. Og ikke nok med det - for det ble flere mål.

3. divisjon er en ujevn divisjon hvor de svakere lagene er et stykke bak de beste lagene. Lyngdal kommer til å tilhøre topp-3 på tabellen når status skal gjøres opp.

Det gjør nok ikke Vindbjart. Hannah Adriana Meberg sørget for 6-0 ledelse og dermed var det også tre spillere som da hadde scoret to mål hver.

Flere mål ble det ikke, men jentene dro i land en flott 6-0 seier mot Vindbjart. Etter rapportene fra kampen spilte alle en bra kamp, men i kveld går det et ekstra pluss til Emilie Osestad.

Hun var Lyngdals beste spiller.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...