Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Elise får drømmen oppfylt

OVERREKKELSE: Elise Johnsen med beviset på at hun vil få drømmen sin oppfylt. Til høyre for henne Øyvind Karlsen og til venstre Maren Rom. Foto: Lars Rekaa

Hun trodde det knapt selv. Fredag fikk Elise Johnsen (15) sin største drøm oppfylt.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

MOT: Hun skal gå i studio for å spille inn musikk sammen med sitt store idol, storesøster Kristine.

Hun fikk beskjeden foran samtlige skolekamerater på Berge ungdomsskole. De var samlet i gymsalen på MOT-samling.

Fullspekket

Programmet var fullspekket – men høydepunktet kom da motcoachene ved skolen fortalte om drømmesøknadene niendeklassingene hadde skrevet.

Drømmesøknader er noe alle niendeklassingene får mulighet til å skrive. De ble bedt om å begrunne hvorfor skolen skulle la nettopp deres drøm bli oppfylt.

– Den vi plukket ut, har skrevet en nøye gjennomtenkt søknad, sa Barbro Hauge da hun leste opp begrunnelsen for at Elise Johnsen skulle få sin drøm oppfylt.

Helt vilt!

– Det er helt vilt! var Elises første reaksjon.

Hun forteller til Lyngdals Avis at hun har sunget hele livet.

– Jeg tar sangtimer på kulturskolen, forteller hun, og legger til at hun synger alt fra pop til klassisk.

Nå blir det altså tid i studio sammen med storesøster.

– Hun har betydd svært mye for meg, sier hun.

Men hva hun skal spille inn, det vet ikke Elise ennå...

Les mer i torsdagens papiravis!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...