Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Drømmepåske for Handelsparken

SALG: Omsetningen nådde nye høyder i Hanselsparken på fire salgsdager i påsken. Foto: Arkivbilde

På fire salgsdager i påsken omsatte Handelsparken i Lyngdal for rundt 10 millioner kroner.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SALG: - Vi er veldig godt fornøyd med de salgsdagene vi hadde her i Handelsparken, sier senterleder Tom Andreas Hestås til Lyngdals Avis.

Han har da sånn noenlunde fått samlet tallene, de som viser hvor mange besøkende det har vært og det som går på omsetning.

Helt vilt

- Vi er omtrent ferdig med opptellingen og det viser seg at vi besøket av handlende denne påsken gikk opp 9 prosent i forhold til påsken i fjor. Det er helt vilt, egentlig, eier han.

Også når det kommer til omsetning er det gledelig tall. Hestås forteller om en omsetningsøkning på rundt 13 prosent i forhold til påsken i fjor.

- Også det er imponerende i dette markedet, mener han.

Påskeaften var det kødannelser av biler ved Handelsparken.

- Samlet nådde nok butikkene en omsetning på 10 millioner kroner, og det på fire salgsdager. Vi har all grunn til å være fornøyd med det.

Nye butikker

Det er ellers mer eller mindre klart at det kommer tilvekster når det gjelder butikker i Handelsparken. I løpet av mai skal det bli kjent hvilke butikker det er snakk om.

- Ring meg om en uke, så skal vi se, sier Hestås.

Det skal være snakk om to nye butikker som skal på plass i Handelsparken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...