Dramatikk på Konsmo-banen

SJEKKES: Erik Svartås sjekkes etter den kraftige smellen. Han kom ikke til skade. Foto: Lars Rekaa

Ingen kom alvorlig til skade, men tre dramatiske ulykker skaket opp publikum på Konsmo motorbane i helga.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 26.08.2018 kl 18:35

SJEKK: NMK Konsmo arrangerte NM-runde i rallycross lørdag og søndag, og det ble servert mye pen kjøring på den krevende banen i Audnedal.

Det ble meldt om tre ulykker. Lørdag mistet en av bilene bremsene i den bratte bakken lengst sør op banen. Den braste i jordvollen og vippet over på taket. Etter det Lyngdals Avis kjenner til, kom føreren kom fra uhellet uten en skramme.

Herbjørn Haug fra Solør klaget imidlertid over smerter i nakken etter å ha havnet i autovernet i siste ordinære runde på Konsmo motorbane.

SJEKKES: Erik Svartås sjekkes etter den kraftige smellen. Han kom ikke til skade. Foto: Lars Rekaa

Presseansvarlig Ronny Blix i NMK Konsmo kunne opplyse at han var oppegående etter uhellet.

– Men siden han klaget over nakkesmerter ble han fløyet til Kristiansand for en sjekk, sier Blix.

Han ble imidlertid raskt sjekket ut, uten skader.

Den siste ulykken skjedde i B-finalen i klasse 4. Der hadde Tor Henning Tisland fra NMK Konsmo nettopp overtatt ledelsen og så ut til å kjøre mot en A-finale, da Rune Engesvoll (NMK Gardermoen) kolliderte med en annen bil, og snurret i målsvingen. Han rullet kort tid etter ut på banen igjen, og ble truffet av Erik Svartås (KNA Varna). Svartås kom seg ut av bilen ved egen hjelp, men ble fraktet bort av ambulanse. En sjekk viuste heldigvis at det ikke var noe i veien med ham.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...