Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Dette ligger trolig til familien

FART OG MORO: Leon er ikke mer enn fem år, men Lindland-familien liker motorsport, og da er det bare å kjøre på. Foto: Privat

Leon er ikke mer enn 5 år, men han har jo litt å slekte på, med etternavn Lindland. Han hadde bursdag i september og har debutert på bane.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

LINDLAND: Denne helgen er Roar Lindland i Dubai for å kjøre løp. Jan Lindland er også med, men fem år gamle Leon er også interessert i motor.

RETT I TET: Leon Lindland (5) ser ut til å allerede trives på bane. Her fotografert i Kristiansand. Foto: Privat:

– Han har faktisk debutert på bane, og det skjedde i Kristiansand, sier pappa Jan til Lyngdals Avis.

På speedwaybane

Pappa Jan kjører selv løp, men på to hjul, nemlig på motorcrossykkel.

– Vi kan nok si at Leon har vokst opp med dette, men han er jo nettopp blitt fem år gammel, sier han.

Nylig var den lille gutten for første gang på startstreken. Turen gikk fra Lyngdal til Kristiansand - til speedwaybanen.

Løp med slik sykkel kalles speedcross.

– På en Yamaha PW 50 gikk det unna, men selvsagt ikke i en større fart enn det skal når man er fem år. Leon kontrollerte det fint med fornuftig fart, men uten å sperre farten kan den kjøre 50 kilometer i timen forteller pappa Jan.

Savner bane

Lindland forteller at det er stor interesse for motorsport i Lyngdal, men få muligheter å utøve idretten på.

– Vi har jo jobbet med dette i flere år, men har ennå ikke kommet veldig langt, dessverre. En barnebane kan vi sette opp hvor som helst nesten, men hadde vært fint og kombinert det med en bane for alle, sier Lindland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...