Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

– Dette er en skam!

PALLER: Det er disse pallene som irriterer en brevskriver. Foto: Skjermdump

Noen paller irriterer en som har sendt brev til kommunen. Men kommunen kan ikke kreve pallene fjernet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 27.11.2018 kl 13:50

BREV: – Vi prøver og holde orden rundt hytta og rundt LNF-området. Men dette er nå en skam for et flott LNF-område der turister kommer og tar bilder av den vakre utsikten, og blir møtt med pallestabler.

Det skriver en mann som har hytte ute ved Hausvik tyil Lyngdal kommune. Han er ikke fornøyd med hvordan ting ser ut, fra fjorden og inn mot land.

Det har pågått en runde og flere på mail mellom hytteeier og kommunen om disse pallene, i et par måneder.

På grunn av ulike omstendigheter var det per forrige uke ikke sedt ut noe varsel om disse pallene til vedkommende som eier dem.

Nå blir det tatt tak.

– Beklager at vi enda ikke har fått sendt ut pålegg om fjerning, men nå står det øverst på hastelista. Dette må vi få til i neste uke, heter det fra kommunen.

Men så enkelt er det ikke - for dette er på privat grunn. Og inne i alle mailene var det en som ikke var kommet med. Det viser seg nemlig at kommunen ikke kan kreve dem fjernet.

– Dette er ikke lenger et skilt, men kun en stabel med paller, siden banneren er tatt ned. Vi har ikke hjemmel til å pålegge grunneier å fjerne en pallestabel på egen eiendom, heter det nå fra kommunen, dater 21. november.

Dermed blir heller ikke pallene fjernet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...