Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«...det var ikke hans motor eller girkasse i bilen»

STJÅLET MOTOR: En mann fra Audnedal må møte i retten i begynnelsen av februar.

En mann i 30-årene må svare for hvorfor han blant anenet kjørte med en stjålet motor i hans bil.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Vedkommende som er fra et sted i Audnedal ble stoppet av politiet mens han var i Farsund, i slutten av desember 2016.

Historien starter imidlertid med at vedkommende ikke stoppet for politiet etter at det var brukt både blålys og sirene.

Ikke hans bildeler

Men politiet fikk stoppet vedkommende som kjørte en BMW. Det viste seg at audnedølen heller ikke hadde sertifikat for å kjøre bil. Politiet fattet også mer interesse for bilen.

Det viste seg nemlig at han var i besittelse av en stjålet motor, girkasse og en motorstyringsenhet - fra en helt annen BMW.

Straffbar handling

Dermed ble det hele til en straffbar handling som mannen må svare for i Lister Tingrett 8. februar. Tiltalen lyder blant annet på heleri av bildene som var festet på bilen, samt for å ha kjørt uten førerkort.

Det vil i retten også bli lagt ned påstand om inndragning av de stjålne bildelene, samt erstatning til både vedkommende som eide motoren og hans forsikringsselskap.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...