Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Det hadde vært deilig med en god start»

SERIESTART: Lørdag ettermiddag er det lokaloppgjør mot Flekkefjord for Tore Kristensen og Lyngdal. Foto: Per Thime

I ettermiddag er det serieåpning i 4. divisjon. Lyngdal kan mer enn gjerne tenke seg å sende Flekkefjord hjem med tap. Se også vårt tabelltips.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: - Det er ingenting som er så gøy som å vinne mot Flekkefjord. Klarer vi det på lørdag får vi en trivelig serieåpning og en god helg, sier spillende trener i Lyngdal, Tore Kristensen, til Lyngdals Avis.

Eliteserien er en ting, engelsk fotball også - men for mange er det lokalfotballen som gjelder. Tette, fartsfylte og spennende oppgjør på rekke og rad. Noen ender målløst, mens andre kan fort ende med kalassifre.

- Nå gleder vi oss til å komme i gang. Det vi har gjort i vinter er vi fornøyd med. Treningsmessig har det vært bedre enn i fjor, og så har vi gjort det bra i treningskampene, mener Kristensen.

Ikke målsetting

A-laget har ikke lagt noen egen målsetting. Det er ikke opplest og vedtatt at klubben skal opp en divisjon. Det kan bli en delt sesong, men hvor håpet er å ha noe å spille for oppover på tabellen.

- Vi vet at vi trolig mister både to og kanskje tre spillere til høsten. Det har med skole å gjøre, men det vet vi allerede kan skje. Men vi er optimister og satser på en god plassering, men noen satt målsetting har vi ikke.

Express eller Jerv

Det er aldri enkelt å tippe tabeller, men altfor mange betting-selskaper har gjort det. Vi sjekket ut fem slike selskap og ingen har Lyngdal som favoritt til opprykk.

- Jeg hadde vel ikke ventet det, men vi skal ha en god sesong så får vi se hvor langt det rekker.

Favoritter hos selskapene er med få unntak, Jerv 2, tett fulgt av Express som forrige sesong spilte i 3. divisjon.

- Det er nok ikke unaturlig at de to lagene nevnes. Men når det gjelder rekruttlagene, så er det fem av dem i vår pulje i 4. divisjon. Vi vet sjelden hvilket lag de stiller, så det kan bli tilfeldig fra kamp til kamp, mener Kristensen.

Tabelltips 4. divisjon

Dette er tabelltipset fra Lyngdals Avis, men langt ifra en fasit.

1. Express

2. Jerv 2

3. Lyngdal

4. Mandalskameratene

5. Flekkefjord

6. Søgne

7. Fløy 2

8. Arendal 2

9. Vigør

10. Vindbjart 2

11. Randesund

12. Kvinesdal

13. Donn 2

14. Våg

Går på ny sesong

Snart 37-år gamle Espen Hægeland er klar for en ny sesong i den røde drakten. Litt skrantne ledd her og der stopper ikke veteranen.

- Jeg synes fortsatt det er gøy å spille fotball, men ambisjonsnivået er ikke det samme som det var for ti år siden. Men jeg skal spille og håper på en bra sesong - jeg tror den vil variere en del for oss, sier han.

- Betyr det at dere ikke kommer til å være helt der oppe, som i fjor?

- Det kan være, men jeg tror dette blir en jevn pulje. Jerv 2 og Express er gode lag og vi er heller ikke dårlige. Jeg er sikker på at vi kan slå alle lag i pulja, men at det kan svinge litt fra vår side.

Uansett er han klar lørdag ettermiddag, på det som forhåpentligvis blir en fin serieåpning i vårvær.

- Det er alltid godt å spille om poeng. Nå har vi gjort oss ferdige med oppkjøringen, det er poengene som teller de neste månedene, og vi har tenkt å plukke en hel del av dem, avslutter han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...