Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Det gjenstår flere avhør etter bussulykken

Foto: Per Thime

Politiet har ennå ikke oversikten over hendelsesforløpet til bussulykken i Lyngdal fredag.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

BUSSULYKKEN: Til Sandnesposten forteller lensmann Aas at politiet den kommende tiden skal gjøre sine undersøkelser og at det totale bildet ikke er klart på nåværende tidspunkt.

– Vi skal gjennom vitneavhør, blodprøveresultater og så videre. Det vil trolig gå noen uker før vi har svar på alle spørsmålene, sier han til Sandnesposten.

– Var det andre vitner til ulykken utenom de som var om bord i bussen?

– Trolig var det ingen andre vitner enn de som satt i bussen, nei.

Ulykkesbussen kjørte fremst av de to bussene som var på vei hjem til Bogafjell i Sandnes.

– Trolig var buss nummer to så langt bak at de ikke så ulykken, men dette har vi ikke fått helt på det rene og må undersøke det nærmere, sier han.

Om de tekniske undersøkelsene politiet skal gjøre, sier lensmannen at det er mye som skal undersøkes nærmere.

– Vi skal undersøke kjøretøyet for å se hvilken hastighet bussen hadde da ulykken inntraff. Det finnes en skriver i bussen som sier noe om det. Ulykkesstedet skal også undersøkes og til slutt må vi summere opplysningene, sier Aas.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...