Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Det finnes en plan for riggene

ROSFJORDEN: To borerigger ligger i opplag i Rosfjorden, men det skal finnes en plan som kan gi dem jobb. Foto: Per Thime

De to plattformene i Rosfjorden KAN få oppdrag snart. De er klare for avreise på kort varsel. Kort varsel i oljesektoren er noen måneder.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.06.2018 kl 13:12

OPPLAG: Det er nettavisen Petro som har vært på tur i Lyngdal som skriver dette.

Det er selskapet Dolphin Drilling som eier riggene og som har planer klare. Går det som riggselskapet ønsker, skal riggene ut på oppdrag så fort som mulig.

Selskapet har hatt fem rigger i opplag, men nå er det fire som per dato er i opplag. Selskapet har inngått kontrakt for den ene riggen, og flere kan det bli.

To i Rosfjorden

Borgland Dolphin og Byford Dolphin er de to riggene som ligger i Rosfjorden, og de har vært der lenge. Selskapet håper å få riggene ut av opplag og inn i oppdrag.

– For de riggene som er smart stacked så kjører vi vårt skreddersydde vedlikeholdsprogram i tillegg til å kjøre integrerte systemtester med jevne mellomrom. I praksis tilsvarer dette gjennomføring av et typisk testprogram brukt i forbindelse med aksept av en rigg omtrent en gang i måneden, sier Einar Tyssen, Chief Business Development Officer i selskapet til nettstedet.

Tre måneder

Smart stacked betyr i bunn og grunn at alt nødvendig vedlikeholdsarbeid er gjort på riggene og at de derfor kan tas i bruk på kort varsel. Kort varsel i denne sammenheng er tre måneder.

– Oppstart av Blackford Dolphin for BP UK ble gjennomført på 118 dager fra vi signerte kontrakt til vi var på kontrakt inkludert aksepttest, installasjon av tredjepartsutstyr og et antall modifikasjoner. Dette viser at vår måte å holde riggene varme på fungerer veldig bra som basis for en effektiv oppstart.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...