Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Delte ut 500 000 kroner til skøytebane

PENGER: Tom Tvedt (t.v.) er leder av SR Bank Stiftelsen og delte ut 500 000 kroner til ordfører Jan Kristensen. Til høyre i bildet ser vi banksjef Anne Lise Aukland i SR Bank, avdeling Lyngdal. Foto: Per Thime

I formiddag kom Lyngdal kommune et nytt steg i retning skøytebane i parken ved rådhuset. Vårens prioriterte formål er idrett og kultur, og da er skøytebane med i gavepakken fra Sparebankstiftelsen SR Bank.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

MIDLER: Det var en gledens dag i rådhusparken i formiddag. Kommunen har planer om skøytebane, og tidligere er det bevilget 50 000 kroner i et forprosjekt.

I dag kom det mer penger, for Idrettspresident og styreleder i Sparebankstiftelsen SR Bank, Tom Tvedt, har delt ut 500 000 kroner til den planlagte skøytebanen.

Utdeling av midler

– Vi som er med i stiftelsen er rundt på en reise flere steder og i dag er vi blant annet her i Lyngdal hvor vi skal dele ut penger til flere gode formål, sa Tom Tvedt til de som hadde møtt frem i parken.

I dag var han i byen som leder av stiftelsen, men Tvedt er også idrettspresident.

- Det er klart jeg brenner for idretten og at det kan komme en skøytebane her, midt i sentrum er jo veldig bra. Lyngdal er vel ikke mest kjent for skøyter, men det var heller ikke Bergen for noen år siden. Dette er artig å være med på, sier han til Lyngdals Avis

Foto: Per Thime

Blant dem som var med i dag var ordfører Jan Kristensen (H), og banksjef Anne Lise Aukland.

Glad ordfører

– Vi skal ha strategikonferanse både onsdag og torsdag, og vi skal blant annet diskutere skøytebane. Vi har tidligere bevilget penger til forprosjektet som Ungdomsrådet ønsket, og jeg kan vanskelig se at noen ønsker å sette en stopper for et slikt positivt prosjekt som dette er, sa ordføreren da han mottok den symbolske sjekken fra Tvedt.

PS! Senere i dag er det også andre lag/foreninger som midler fra stiftelsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...