Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Debuterer på Stortinget

TAR PLASS: Unni Nilsen Husøy (Frp) debuterer i neste uke på Stortinget. Foto: Lars Rekaa

Hun er 2. vara til Stortinget, men i neste uke debuterer Unni Nilsen Husøy (Frp) fra Audnedal på Stortinget.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

- Det blir så klart spennende og noe helt nytt for meg som er godt vant med lokalpolitikk her hjemme i Audnedal.

Hun kommer til Oslo fra en forholdsvis opphetet debatt om hvilken region Lyngdal skal tilhøre når det blir sammenslåing mellom Audnedal og Lyngdal fra 1.1.2020.

- Hehe! Ja, det ble en ganske frisk debatt, men det skal av og til være på den måten. Når møtet var over var alle gode venner og ingen sure miner å se.

Fire dager

I fire dager skal varaordføreren i Audnedal kjenne på inntrykkene på Stortinget. Hun møter for representanten Gisle Saudland som skal på reise. Hun er ikke helt klar på hva hun går til, men gleder seg.

- Det er bare å hoppe i det, men før jeg reiser skal jeg bruke helgen på å lese meg opp på hva som skjer i stortingssalen i neste uke. Det gjelder å møte opp forberedt, men jeg skal også ta en prat med rådgivere når jeg møter opp for første gang, forteller hun.

Regjeringserklæringen

Når hun tar plass i salen i neste uke sammen med de 168 andre representantene så skal blant annet regjeringsærklæringen debatteres. Først blir det møte tirsdag før selve debatten er onsdag viser programmet.

- Om jeg tar ordet gjenstår å se, men jeg skal ikke opp på talerstolen bare for å ha gjort det. Jeg må ha noe å bidra med, sier hun.

Det kan hun eventuelt planlegge i helgen.

- For da blir det en tur på hytta, ut på ski, samt at jeg må forberede meg godt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...