Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

De skal gi deg Sommer i sentrum

SOMMERGØY: Rudolf Danielsen og Gaute Ubostad er klare for å gi deg sommeropplevelser i Lyngdal.

Se for deg sol, 24 grader og mye folk i Alleen i sommer. Det kan nemlig bli det når det hver fredag i juli skal arrangeres sommerkonserter.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 30.04.2018 kl 11:35

SOMMER I SENTRUM: - Dette er noe som er jobbet med en tid, og nå er vi klar for å presentere det hele, sier Rudolf Danielsen, innehaver av Fat Tire Garage.

Sammen med brødrene Stig og Gaute Ubostad ved Rosfjord Strandhotell er han ansvarlig for at folk skal trives i Alleen fire fredager i juli. Det dreier seg om musikk, langbord, servering og forhåpentligvis god sommerstemning i godt sommervær. Til og med allsang kan det fort ligge til rette for.

- Det som skal skje er fire fredager med sang og musikk. Vi starter opp 6. juli med Onsdagsbandet, som blant annet er kjent fra Mandal på lignende arrangementer

Dette er i den aller beste ferietiden hvor det normalt er tusenvis av ferierende mennesker i og rundt Lyngdal.

- Vi har troen på dette konseptet og vi er glade for at det er i boks. Lyngdal trenger liv og røre om sommeren, og det vil vi være med på, sier Gaute Ubostad ved Rosfjord Strandhotell.

Du kan lese mer i torsdagens papiravis.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...