Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

De sitter i mørket og kan ikke annet

STRØMLØSE: Monica Andreassen til venstre og Anne Gunn Hovden er to av mange som sitter i mørke.

Strømmen er borte i deler av Lyngdal og over 650 strømkunder sitter med stearinlys.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 16.01.2018 kl 08:23

– Strømmen har gått her i Opsal, og det blinket i lysene og et blått lys som lignet lyn suste ned med strømlinja, sier Anne Gunn Hovden i en kommentar på Lyngdals Avis sin side på facebook.

Der hvor Hovden holder til føler de seg ganske isolert.

Tore på sporet

– Vi sitter også fast her oppe da ingen har brøyta siden formiddagen og brøytemannskapet nå har kjørt i grøfta, ble vi fortalt over telefon. Så her sitter vi i kulda på ei gudsforlatt hei. Vi tror ikke Tore på sporet hadde klart å lokalisert oss, forteller hun videre.

Beholder humøret

Når dette skrives er det ennå 650 husstander i Lyngdal som er uten strøm. På Oppsal beholder de imidlertid humøret, selv om de blant annet ligger an til å gå glipp av Farmen.

– Vi klarer oss vi, og vi har også en annen her som slår til med noen skrøner, men vi ønsker oss at strømmen kommer snart. Det begynner å bli kaldt, for den har vært borte lenge nå, sier hun til Lyngdals Avis.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...