Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

De måtte avlyse for 166 gjester

MÅTTE STENGE: De beholdt smilet, men måtte si nei til 166 gjester på Jonas B i kveld. Foto: Per Thime

Flere har merket at strømmen gikk i ettermiddag. På Jonas B måtte de stenge dørene og ringe gjestene. De hadde 166 bestillinger i kveld.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

STENGT: «Knud» satte en stopper for en trivelig kveld med mange bestillinger hos Jonas B i Alleen.

To forestillinger med Rune Andersen, med full sal to ganger sørget også for at mange hadde bestilt seg plass ved spisestedet.

Stengt

- Dessverre så gikk strømmen også her, og uten aggregat måte vi dessverre stenge dørene, forteller Henriette Ørjansen, som er restaurantsjef ved Jonas B.

I stedet ble det en tur utenfor for å rette opp veltede planter som lå strødd etter vinden som herjet.

- Det er en ting, men det er trist å ta den telefonen til alle dem som hadde bestilt og som hadde gledet seg til en kveld her hos oss. Men vi får dessverre ikke gjort noe med det. Men i morgen kan folk komme, for da må det vel være over, sier hun.

Mye stengt

Samtlige butikker i Alleen hadde i ettermiddag stengt, så vidt vi kunne se. Det var mørkt over det meste.

På bildet under kan du se på klokken ved rådhuset når strømmen gikk. Det er en del timer siden.

KLOKKEN: Ganske nøyaktig klokken 16.32 gikk strømmen i store deler av sentrum. Det er nå noen timer siden. Foto: Tipser

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...