Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

De gleder seg allerede til å delta selv

VIL VÆRE MED: Tobias Sandal, Jakob Erlandsen og August Hægeland gleder seg allerede til de kan være med på Byggvell Cup i Fibo-Trespohallen. Foto: Nariat Pashaeva

De er for unge til å spille i Byggvell Cup – ennå. Men Tobias, Jakob og August gleder seg allerede til at de blir gamle nok.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 07.01.2018 kl 08:53

FOTBALL: Lørdag morgen ble Byggvell cup blåst i gang i Fibo-Trespohallen.

Byggvell cup er en blanding av lek og alvor for etablerte fotballspillere.

Juleflesk

Noen av dem benytter aneldningen til å løpe av seg litt juleflesk. Andre brukte cupen til å få litt kamp i beina igjen. Men atter andre koste seg med ballek sammen med kamerater.

Mange tilskuere hadde møtt opp med tålmodighet og spente smil.

Bra støtte fra publikums side var det i hvert fall ikke mangel på. Både store og små satt klistret til tribunene med blikkene festet på banen.

De fikk se både kjente lokale A-lagspillere, pluss spillere fra andre lag i distriktet.

Helgas høydepunkt

For noen kan det virke merkelig å sitte lenge på en tribune og se på fotballspillere springe etter en ball. Mens det for andre kan være helgas høydepunkt. Trioen Tobias Sandal, Jakob Erlandsen og August Hægeland tilhørte den sistnevnte gruppen.

Jakob Erlandsen legger ikke skjul på at cupen var spennende å få med seg. Kameratene nikker seg enig.
Det var mange kjente ansikter blant spillerne. Selvsagt var det med på å gjøre kampene mye mer spennende å se på. Spesielt gøy var det for August Hægeland å se pappa spille cup.

På spørsmål om de kunne tenke seg å være med selv, er svaret et høyt og tydelig: – Ja!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...