Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Damene vil ha deg på tribunen under toppkampen

MÅ STENGE IGJEN: Anja Håland og Lyngdal spiller mot Framsteg på hjemmebane. Du er invitert på kamp. Foto: Per Thime

Tirsdag kveld spiller Lyngdal-damene toppkamp hjemme. Det er den første hjemmekampen siden før jul. De håper å se nettopp deg på tribunen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

- Folk her må jo nesten være sulteforet på god håndball fra damene, sier keeper Anja Håland til Lyngdals Avis.

Det er nemlig lenge siden det er spilt hjemmekamp for damelaget i Lyngdalshallen, men nå er muligheten der.

Toppoppgjør

Det er lag nummer to mot lag nummer tre på tabellen som møtes. Framsteg som er motstander er åtte poeng foran Lyngdal, men har da også fire kamper mer spilt.

- Vi må vinne de fire neste kampene for å kunne få en delt andreplass sammen med Framsteg som vi møter i morgen. De har bedre målforskjell, men vi kan komme likt med dem om vi vinner resten av kampene. Det er ingen umulighet, tror keeperen.

SERIEKAMP: Lyngdal møter Framsteg hjemme i Lyngdalshallen tirsdag kveld. Foto: Per Thime

Da må hun delvis stenge igjen målet, som hun har gjort tidligere denne sesongen.

Gleder seg

- Vi skal prøve å gjøre vårt for å vinne i morgen, men det blir en hard kamp så vi håper på fulle tribuner så de kan heie oss fram. Når det gjelder motstanderen, så er det et lag som har spilt sammen i mange år. Rutinere damer, men vi gleder oss til å spille hjemmekamp igjen og stiller med god humør og er klare for å gi dem kamp tirsdag kveld.

Framsteg, som kommer fra Finsland, øverst i Songdalen spiller sin siste seriekamp tirsdag kveld, mens altsåLyngdal ennå har en rekke kamper igjen før serien er ferdig.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...