Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

VANT: Lyngdal vant mot Kristiansand, etter en god 2. omgang. Foto: Per Thime

Damene klatret på tabellen etter seier

Det er et stykke mellom kampene, men omsider var Lyngdal-damene i aksjon igjen på håndballbanen. Og det gikk bra mot Kristiansand.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

HÅNDBALL: Faktisk var gjestene KIF bare i ledelsen en eneste gang gjennom kampens 60 minutter. 11-10 ledet gjestene, men Lyngdal hadde god kontroll på det hele, spesielt de første ti minuttene av andre omgang.

Da scoret nemlig laget syv ganger, uten at gjestene scoret et eneste mål. 18-11 ledet Lyngdal en ørliten perioden.

Mye bra

Ved pause sto det forresten 11-11, men også det en omgang som hjemmelaget førte store deler av.

Men det var altså i andre omgang Lyngdal viste noe av det som bor i laget. Godt angrepsspill kombinert med godt forsvar og en god keeper er alle gode ingredienser for å ta hjem alle poengene.

- Spesielt i andre omgang gjør vi mye bra. De ti første minuttene viser jentene hva som bort i laget. Det er gøy å se, sa trener Arild Andreassen etter kampen.

KAMPFAKTA:

5. divisjon håndball, Lyngdalshallen:

Lyngdal–Kristiansand 24–22 (11–11)

Lyngdals lag (mål i parantes): Isabell Berntsen, Mathilde Lokhorst (3), Solveig Årnes (1), Sofie Naterstad (3), Hanna Stokkeland, Martine Tveit Kragholm, Sara Farbrot Sakariassen (5), Ane Tesaker (4), Marit Delin (1), Ingrid Haukalid (7)

Toppscorer KIF: Karoline Tollisen (8).

Utv: Lyngdal 2x2 min, KIF: 1x2 min

Dommere: Jan Ove Larsen og Arne Tangvald Olsen

Tilskuere: 40

Lite spillere

Selv om Lyngdal slapp gjestene noe inn i kampen så var aldri seieren truet. Da sluttsignalet gikk hadde nemlig hjemmelaget vunnet 24-22.

- Vi skulle gjerne vist som dette en hel sesong vi, men sånn er det ikke. Sykdom, skader og få spillere på trening - og da er det heller ikke optimalt. Samspillet begynner å komme seg, men det er en vei igjen ennå før det sitter. men det er heller ikke lett å øve med få spillere på trening. Men det viktigste er at jentene har det gøy, det er derfor vi holder på med dette, sier treneren.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...