Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Damelaget nede for telling - kan stå uten lag

AVTROPPENDE TRENER: Anvor Tveiten og Grindheim-damene sliter. Det blir nedrykk, men laget kan bli trukket fra spill i 5. divisjon. Foto: Per Thime

Grindheim-damene tapte, rykket ned og kan stå uten damelag neste sesong. Og treneren gir seg uansett når kampene er ferdig.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

HÅNDBALL: – Ja, min tid som trener er definitivt forbi når sluttsignalet lyder etter siste seriekamp. Det har vært planen hele tiden, sier Anvor Tveiten.

Grindheim-spilleren ble trener etter forrige sesong, fordi ingen andre ville ha ansvaret. Alternativet var å legge ned A-laget, men slik ble det ikke.

– Vi er i ferd med å gjennomføre sesongen, men hva som skjer etter det, vet jeg ikke, forteller hun.

Kan bli slutt

Det er etter tirsdagens kamp mot Greipstad 2 klart at laget rykker ned til 5. divisjon. Mot Greipstad var lenge Grindheim med, og ledet lenge - men som så ofte før så sprakk de mot slutten av kampen. Det har forresten vært melodien i hele sesongen, egentlig.

– Vi har hatt et mål om å spille kamper, det gjør vi. Men vi har også sagt til dem som vil være med at de kan komme og trene når de vil. Det var litt av forutsetningene da vi gikk i gang før denne sesongen, forteller Tveiten.

Dermed har det til tider vært lite folk på trening, noe som gir utslag i kamp. Foran neste sesong er det flere spillere som teller på knappene.

– Jeg håper jo at klubben klarer å opprettholde et A-lag for damer i 5. divisjon, men jeg tror det blir vanskelig. Laget må ha ny trener og ikke minst spillere. Til det siste vet jeg at det er mange som vurderer å gi seg. Det spøker for et lag i 5. divisjon, tror jeg.

Unge spillere

I kampen mot Greipstad var 13 spillere med for hjemmelaget. Her var det rutine og ungt i godt selskap. Anvor Tveiten er toppscorer i omtrent hver kamp, og sto for 11 av målene mot Greipstad.

– Nedover i klubben er det flere gode spillere. Vi har ikke 15-årslag og 14-åringene er for unge for A-lag. Om noen år kommer det gode spillere opp, så jeg håper jo at noen klarer å gjøre en jobb for å holde A-laget flytende. Når det i så fall skal spilles i 5. divisjon så er ikke det noen nedtur i det hele tatt. Det hadde vært artig med kamper mot Lyngdal neste sesong, sier den avtroppende treneren, som fortsatt har noen kamper igjen før hun gir seg som spillende trener.

Men før sesongen er ferdig har hun en oppfordring:

– Jeg håper det finnes både en trener og ikke minst noen spillere der ute som kan tenke seg å spille for Grindheim neste sesong. Blir det ikke tilgang på spillere, er jeg redd det er kroken på døra for A-laget.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...