Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Cupeventyret over før det startet

GOD: Aron Lindstrand spile en god kamp. Lyngdal-keeperen kan ikke lastes for tapet. Foto: Erlend Haddeland (arkivfoto)

Lyngdal reiste til Egersund, spilte mot Eiger, men reiste hjem med en solid smekk i 1. kval-runde i NM.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2018 kl 23:12

FOTBALL: Lyngdal fikk den verst tenkelige starten i oppgjøret på Eigerøy. Allerede etter syv minutter ledet nemlig hjemmelaget 2-0. Kampen endte 6-3. Til pause sto det 4-1.

Kampen holdt på å ende før dommeren blåste den i gang. Da Lyngdal-spillerne passerte Flekkefjord, ble de møtt av snøværet. I Egersund lå snøen på banen.

Måking

Lyngdal var imidlertid oppsatt på å spille kampen, og etter hvert ble banen måkt. Været slo samtidig om på regn, og forholdene ble etter hvert brukbare. Kampen startet likevel en halv time forsinket.

BRØYTING: Kampen mot Eiger i Egersund måtte utsettes en halv time for å brøyte banen. Foto: Jan-Tore Hovland

Allerede etter fem minutter ledet Eiger 2-0. Men Lyngdal svarte, og etter 12 minutter ble det redusering. Peder Sanden scoret.

– Ball i bakrom og Peder løfter den over keeper og i mål, heter det på klubbens side på Facebook.

Bare to minutter senere var det ny scoring. Hjemmelaget gikk opp i 3-0.

Og ikke nok med det: Rett før dommeren blåste for pause fikk Lyngdal nok en smekk.

Ny spenning

Hjemmelaget sørget for at pauseresultatet var 4-1, og dermed så det fryktelig vanskelig ut for Lyngdal, laget som hadde et klart mål om 1. runde i NM hjemme mot et godt lag, som Start.

Den kampen blir det ikke noe av, men det ble en viss spenning etter 63 min. Da ble det redusering til 4-2, etter at Sander Lundegaard headet i mål etter innlegg av Tore Kristensen.

Ti minutter før slutt så det stygt ut. Hjemmelaget øker til 5-2, men noen minutter senere får Lyngdal straffespark. En av hjemmelagets spillere så samtidig det røde kortet.

Ny redusering i det som ble en skikkelig målfest. Espen Hægeland setter straffen i nota, men fem minutter på overtid scorer hjemmelaget igjen og vinner 6-3.

Eiger hadde absolutt marginene på sin side, men spillemessig hadde Lyngdal et lite overtak. Gjestene spilte fin angrepsfotball i store perioder av kampen. Bakover raknet det imidlertid for de røde. Og da også keeper Aron Lindstrand gikk i angrep mot slutten av kampen, visste hjemmelaget å utnytte det.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...