Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Connie tilbake med scoringer i lokaloppgjør

MÅÅÅÅÅL: Lyngdal har her scoret ett av mange mål i oppgjøret mot Flekkefjord. Foto: ERIK THIME, AVISEN AGDER

Connie Fredbo forlot Lyngdal i fjor sommer til fordel for spill i Lyn. Nå har hun meldt seg til tjeneste igjen for Lyngdal. Det gjorde hun med flere scoringer.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FLEKKEFJORD: Lyngdal var effektive i første omgang og ledet 2–1 etter mål av Henriette Simonsen og hjemvendte Connie Fredbo. Flekkefjord reduserte en gang før pause og Lyngdal hadde et skudd som traff tverrliggeren.

Foto: ERIK THIME, AVISEN AGDER

I andre omgang startet det på aller beste måte for laget som nå leder serien, nemlig Lyngdal.

Først var det Karoline Fredriksen som scoret, da sto det 3–1 til lyngdølene. Men det var ikke over, for jentene ville ha mer.

Foto: ERIK THIME, AVISEN AGDER

Neste på scoringslisten var Connie Fredbo, til 4–1. Karoline Fredrisken har vi nevnt før, men gjør det igjen. Hun sendte avgårde et frispark som ga 5–2 ledelse. Kampen var dermed mer enn avgjort.

Men mål ble det mer av, for Oda Nissen Hansen hadde også lyst å være med å bidra. Hun satte inn 6–1 og det ble altså ren overkjørsel til slutt, selv om Flekkefjord reduserte ikke lenge etter at Lyngdal gikk opp i femmålsledelse.

Foto: ERIK THIME, AVISEN AGDER

Men hvis noen trodde det var nok, det var ikke det. For Connie Fredbo scoret sitt tredje mål da hun klinka til med 7–2.

Flere mål ble det ikke, men 7–2 er en flott seier å ta med seg Lyngdal.

Foto: ERIK THIME, AVISEN AGDER

PS! Vi tar også med at Lyngdals J19-lag er satt opp til kamp mot Klepp i 1. runde i NM. Kampdag for 1. runde er torsdag 24. mai med avspark klokken 18.00. Blir klubbene enige seg imellom kan kampen spilles på en tidligere dato.

Foto: ERIK THIME, AVISEN AGDER

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...