Bussulykken: Jente (12) fortsatt alvorlig skadet

BUSSULYKKEN: Ei jente er utskrevet, men fortsatt er ei jente på 12 år alvorlig skadet etter bussulykken i Lyngdal. Foto: Per Thime

Elevene ved Bogafjell skole i Sandnes møter som planlagt til en ny uke på skolen mandag. Men fortsatt er det ei jente på 12 år som er alvorlig skadet etter bussulykken fredag ettermiddag.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

BUSSULYKKEN: Ei jente er utskrevet fra sykehus etter bussulykken i Lyngdal fredag ettermiddag. Fortsatt er ei 12 år gammel jente innlagt på sykehus i Kristiansand med alvorlige skader, skriver Stavanger Aftenblad.

Det er ennå ikke kommet frem hva som var årsaken til at bussen kjørte i et autovern ved Skrumoen. Avisen Lister24 meldte lørdag at politiet jobber politiet ut fra en teori om at bussjåføren skal ha fått et illebefinnende.

Tre personer ble fraktet til sykehus, en av dem var bussjåføren som ble sendt til sykehus i Flekkefjord. Det er ikke kjent om sjåføren er avhørt etter ulykken.

Personene i bussen hadde vært på leirskole på Evje. De er elever ved Bogafjell skole i Sandnes.

Mandag er det skoledag som vanlig for elevene.

– Vi samler elevene i klassene som vanlig og starter dagen med å ha fokus på ulykken. Vi kommer til å bruke den tiden som er nødvendig. Mange har sikkert tenkt mye på dette i helgen, og elevene skal få all mulig tid til å snakke om ulykken. Vi har også helsesøstre på plass som kan ivareta elevene dersom det blir nødvendig, sier rektor Jørgen Slyk ved Bogafjell skole søndag ettermiddag, til Stavanger Aftenblad.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...