Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Brødrene heier på hvert sitt lag

BRØDRE: Brødrene Thomas og Joachim Vesterhus heier på hvert sitt lag under årets storkamp mellom Manchester United og Liverpool. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

Mange fotballglade supportere i Lyngdal tok turen til Fat Tire Garage hvor søndagens kamp ble vist på storskjerm.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 25.02.2019 kl 08:39

FOTBALL: Søndag ettermiddag var det duket av for årets storkamp, Manchester United mot Liverpool.

Brødrene Thomas og Joachim Vesterhus var klare for å se fotballkampen på Fat Tire i sammen, til tross for at de heier på hver sitt lag.

- Det går greit til en viss grad å ikke heie på samme lag, men ikke i dag, sier Thomas Vesterhus til Lyngdals Avis like før kampstart.

- Vi har vært supportere på hvert vårt lag så lenge jeg kan huske. Jeg har jo prøvd å lære han å heie på det rette laget, men det vil han ikke, sier Liverpool supporteren Joachim Vesterhus.

Begge tipper på seier

Manchester United supporteren tipper at kampen ender med 2-1 til Manchester United.

Liverpool fanen derimot, gjetter på at det er Liverpool som vinner 2-1.

- Jeg tror ikke vi kommer til å prate med hverandre resten av kvelden, i hvertfall skal ikke jeg gjøre det om Liverpool vinner kampen, sier Thomas Vesterhus som holder med Manchester United.

Uavgjort

Heldigvis for brødrene endte kampen 0-0.

Etter den spilte kampen fikk hvert av lagene med seg ett poeng hver, og Liverpool er foreløpig på toppen av tabellen igjen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...