Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Brekne med gull og bronse i natt

MEDALJER: Det ble bronse individuelt og gull for lag i VM.

Odd Arne Brekne var med på norsk lag-gull i VM, men individuelt ble det også medalje - på 300 meter halvmatch.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SKYTING: Lyngdølen var virkelig på hugget i VM. Siktet var stilt inn på medaljer, og slik ble det under VM som arrangeres i Changwon, Sør-Korea.

Vi starter med den individuelle medaljen. Nordiske skyttere tapetserte seierspallen, med Brekne på 3. plass med sine 576 poeng, etter disse seriene:

  • Knestående 97 og 96
  • Liggende 99 og 100
  • Stående 91 og 93

Nordisk på pallen

Total sum ble da 576 poeng på 300 meter halvmatch. Mye tyder på at han skjøt bort gullmedaljen under sin stående skyting.

Vinner av den individuelle konkurransen ble Aleksi Leppa fra Finland, 580 poeng, foran svenske Karl Olsson, 576 poeng.

Så ble det gull

I konkurransen for lag ble det gull for det norske laget. Odd Arne Brekne, Kim Andre Lund og Ole Kristian Bryhn skjøt henholdsvis 576, 574 og 572 poeng.

Norge var 11 poeng foran Sør-Korea som kom på 2. plass, mens bronsemedaljene gikk til Sveits med 1708 poeng. Det er utklassing på skytebanen.

Skytteren fra Lyngdal er ikke ferdig med VM ennå, for natt til fredag er det ny øvelse, helmatch, 300 meter som står for tur. Ny mulighet for medalje kan det også være.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...