Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Breaking Bad»: Tar saken til Høyesterett

HØYESTERETT: John Christian Elden skal til Høyesterett for å snakke en lyngdøls sak. Foto: Dalane Tidene

Høyesterett har akseptert anken til den 25 år gamle mannen fra Lyngdal som ledet ligaen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2018 kl 14:33

HØYESTERETT: Det er Fædrelandsvennen som skriver dette i dag.

- Jeg liker å ta prinsipielle saker i Høyesterett, der man som advokat møter de skarpeste juridiske utfordringene, sier Elden til Fædrelandsvennen.

LES OGSÅ: Doblet straffen

Da dommen falt i den mye omtalte narkotikasaken ble hovedmannen dømt til syv års fengsel i tingretten, i hovedsak for omfattende narkotikasalg. Dommen ble anket, men før saken kom opp igjen, ble han sluppet ut av politiets varetekt.

LES OGSÅ: Flere pågrepet i narkosak

Da begikk han ny narkotikakrininalitet.

I saken som kommer opp i Høyetserett er det anken som gjelder straff som har kommet gjennom.

- Lagmannsretten utmålet en egen straff i siste saken uten å se hen til samlet reaksjon dersom dom var avsagt samtidig. I strafferetten er ikke 2+2=4, men 2+2=3, sier 25-åringens nye forsvarer John Christian Elden.

LES OGSÅ: Tre tiltaler i narkosak i Lyngdal

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...