Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Blir det sommerferie på tabelltopp?

TRE POENG: I kveld jakter Lyngdal tre poeng i siste seriekamp før sommerferien. Foto: Per Thime

I kveld spilles siste kamp før Lyngdal tar sommerferie. I øyeblikket er laget på 2. plass, men hvis det blir seier mot Fløy 2 venter tabelltopp til ferien.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 25.06.2018 kl 14:46

FOTBALL: I utgangspunktet er det Lyngdal som er favoritter når laget i kveld spiller siste kamp før sommerferien.

Flekkefjord er serieleder, poenget foran Lyngdal, men med en kamp mer spilt. Kveldens motstander, Fløy 2, er pent plasser på 4. plass med samme poengsum som Lyngdal.

Det er en meget jevn tabell som kan leses. Våg er på 6. plass, men bare tre poeng bak Flekkefjord som altså leder.

Skulle Lyngdal gå på et tap i kveld kan det altså være duket for at rekruttene til Fløy overtar tabelltoppen.

Der skal nok Lyngdal ha et ord med i laget. Spesielt på hjemmebane har laget levert i form av poeng - og scoringer.

På fem hjemmekamper har det blitt 13. poeng. Fire seiere og en kamp er endt uavgjort. Borte har det imidlertid vært middels, med tre seiere og tre tap på de 11. første seriekampene.

Kampstart mot Fløy 2 er klokken 19.30.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...