Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Ble skremt da steinblokk raste ut i veien»

STEINBLOKK: Denne steinen havnet ute i veien ved Hausvik. Foto: Privat

Hendelsen skjedde tidligere denne måneden for noen som har hytte ved Hausvikodden.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

BREV: Det er i et brev til kommunen et ektepar etterlyser noen svar fra kommunen. Anledningen var en stor steinblokk som hadde rast ut i veibanen, lørdag 11. august.

To personer kjørte til Lyngdal og passerte på veien tilbake et gårdstun i ved Hausvik.

– I svingen etter den siste gården kolliderte han nesten med en stor steinblokk som hadde rast ned på veien. Steinblokka var ikke der da han kjørte første gang, skrives det i brevet.

Kontaktet kommunen

Kommunen ble så kontaktet, men de hadde ikke mulighet å sende ut noen for å se nærmere på saken, men stenblokka ble flyttet ut av veien.

– Dette var en skremmende opplevelse. Hadde steinen rast da bilen kjørte forbi, ville personene i bilen blitt drept, skriver ekteparet videre.

Videre skriver de at det var et skremmende syn med den store steinen.

- Det var med angst vi passerte stedet da vi skulle kjøre hjem. Slik kan det ikke være, forteller de.

Stiller spørsmål.

Nå stiller de spørsmål til kommunen om det er anskaffet en geolog for å få undersøkt fjellet nærmere, og om det er trygt å ferdes der.

– Vi er mange på hyttefeltet og Hausvik Fort er en severdighet som besøkes av veldig mange turister. Vi må vite at vi trygt kan ferdes på veien, avslutter de brevet som de håper på en snarlig tilbakemelding på.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...