Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Ble ikke varslet - flere kom for sent

KORSHAMN: Flere bilister måtte vente i tre timer før de kunne kjøre videre. (Illustrasjonsbilde) Foto: Google Maps

Asfaltering av vei mot Korshamn førte til problemer for flere tidligere i dag. I tre timer var veien stengt.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

ASFALTERING: Det er nemlig asfaltarbeider som er årsaken. Opprinnelig skulle asfalteringen vært ferdig i forrige uke. Det viser meldingen Statens vegvesen sendte ut til innbyggerne i Korshamn på en sms i forrige uke.

MELDING: Denne sendte Statens vegvesen ut i forrige uke, men i dag var det nye arbeider som det ikke var varslet om. Foto: Skjermdump

Men det var ikke slik at arbeidet ble ferdig. I morges var det igjen asfaltering, men problemet var at ingen hadde blitt varslet om dette. Dermed ble det problemer.

– Det førte til problemer for flere, og en del kom for sent på jobb, forteller en innbygger i Korshamn til Lyngdals Avis.

Vedkommende har snakket med flere som sto i kø og som kjente på frustrasjon.

– Veien var stengt mellom klokkwn 09 og 12, og det er klart at det skaper problemer for en del mennesker. Også i forrige uke var det stengt, men da var det varslet. Da fikk noen beskjed om å kjøre via Vigeland/Spangereid, men som vi vet; det går jo ikke an når vi skal til Korshamn.

På Statens vegvesen sine sider står det heller ikke noe om stengt vei i dag, som mange opplevde som problematisk.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...