Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Blåste bakoversveis på lyngdølene

I NABOLAGET: Steinar Bjørnstøl imponerte med sin versjon av Tom Waits' udødelige «In the Neighbourhood». Foto: Lars Rekaa

Ingen mistet hodet, men alle fikk bakoversveis.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 02.03.2019 kl 13:08

KONSERT: Konsertsalen i Lyngdal kulturhus var fullsatt da BYHO blåste i gang. Blow Your Heads Off levde opp til navnet sitt.

Og fikk du ikke sjansen til å høre dem i Lyngdal, har du en ny sjanse i kveld, i Farsund.

Solistene

Men da får du ikke med deg Steinar Bjørnstøl gjøre en Tom Waits, eller Audun Njerves versjon av «Ghostriders in the Sky». Eller Anne Margrethe Storaker (med egne korister fra Lyngdal gospelkor), Ole Aa. Brattfjord, Margot Kiis eller Tommy Loennechen.

Solistene er nemlig lokale. Sannsynligvis blir det topp deltakelse i Farsund, også.

BYHO

BYHO står for altså Blow Your Heads Off. Og det er kort sagt det bandet forsøker å gjøre. Med en solid blåserrekke gir de gamle rockelåter en ny dimensjon!

Blow Your Heads Off boltrer seg i det beste av de beste. Repertoaret består av et tjuetalls klassikere fra Rolling Stones, Beatles, The Band og Bruce Springsteen - bare for å nevne noen.

Bandet består av noen av de ypperste musikerne Listerregionen kan framskaffe. Lyngdals representant er Kaldo Kiis, plassert helt til høyre i blåserrekka med sin trombone.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...