Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Biltema flytter millioner av varer til nytt varehus. Vi ble med i innspurten

4700 kvadratmeter rommer Biltemas nye boltreplass i Handelsparken. Men før åpning er det massivt arbeid som skal legges ned, forteller varehussjef Erlend Nielsen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 13.05.2017 kl 14:04

– Vi lever i ei boble akkurat nå, Biltema-bobla, sier Erlend Nielsen.

Varehussjefen jobber, sammen med sine ansatte og innleide folk, fra morgen til kveld for å få varehuset klart til åpning 16. mai.

Og det er ikke lange veien de flytter i Handelsparken, men det krever en enorm logistikk.

– Vi flytter en varebeholdning på 18 millioner cirka 100 meter, forteller Nielsen.

Om lag 100 personer er med for å få det nye varehuset klart til åpning.

PÅ TOPPEN: Erlend Nielsen er varehussjef på Biltema Lyngdal. Foto: Erlend Haddeland

GODT PLANLAGT: Eirik Gjertsen har vært med to slike bygginger av Biltema tidligere, men forteller at dette har vært den beste. Foto: Erlend Haddeland

I KAFEEN: Jasmina Topic (t.v.) og Karina Hadland har ansvar i kaféen på Biltema. Foto: Erlend Haddeland

KONTROLL I KAOSET: Anita Meberg forteller at det er kaos nå, men lover at de blir ferdige til åpningsdagen. Foto: Erlend Haddeland

HANDELSPARKEN: Biltema flytter varehuset noen få hundre meter. De nåværende lokalene ligger til venstre like utenfor bildet. Foto: Erlend Haddeland

Se mer i videoen over

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...