Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Betalte 160 000 kroner for en middag

UNDER: 160.000 kroner, det betalte et par for en middag, når Under i Lindesnes åpner. Foto: Privat

I forbindelse med Monaco Grand Prix i helgen auksjonerte racerføreren Roar Lindland fra Lyngdal, bort en av de aller første middagene på undervannsrestauranten Under i Lindesnes. Middagen for to gikk for 160 000 kroner.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 01.06.2018 kl 13:33

MIDDAG FOR TO: I mars 2019 skal den spektakulære undervannsrestauranten Under stå ferdig i Lindesnes, og restaurantkonseptet har fått massiv oppmerksomhet internasjonalt.

Auksjon

Mindre blir det nok ikke nå som et bord for to ble auksjonert bort for 160 000 kroner under charity-arrangementet Amber Lounge i forbindelse med Monaco Grand Prix.

Det var racerføreren Roar Lindland, som selv kjørte Porsche Supercup i Monaco, som stod bak ideen, og alle pengene går til organisasjonen «Race against Dementia», som er en organisasjon som samler inn penger til demensforskning på initiativ fra den tidligere verdensmesteren i Formel 1, Sir Jackie Stewart.

God sak

– Jeg fikk ideen når min kone Connie og jeg ble invitert til Amber Lounge i fjor. Jeg tenkte at dette måtte være en glimrende måte å få inn penger til en god sak og samtidig sette restauranten under og hele Sørlandet på kartet. Sammen med under og Porsche Norge fikk vi dette til som igjen brakte inn 160 000kr til en veldig god sak, forteller Roar Lindland.

AUKSJON: Roarl Lindland kom på ideen og sannelig ble det en dyr middag for paret som fikk tilslaget. Foto: Privat

Paret som kjøpte restaurantopplevelsen blir hentet på flyplassen i en Porsche, kjørt til restauranten, og to dager etterpå går ferden tilbake med en Porsche – med et innlagt pitstop på Preikestolen.

Demensforskning

Amber Lounge er et veldedighetsarrangement som arrangeres i forbindelse med Monaco Grand Prix hvert år, og flere opplevelser blir auksjonert bort til innsamling for demensforskning. Den kjente auksjonariusen Charlie Ross ledet showet foran Prins Albert av Monaco, en rekke Formel 1-førere, andre kjendiser og presse.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...