Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Best i Lister, men opprykk blir det ikke

TRENER: Tore Kristensen er spillende trener for Lyngdal. Foto: Per Thime

Det er ennå en liten måned før fotballsesongen starter skikkelig for de lokale lagene. Coolbet er ute med sine stalltips og der er ikke Lyngdal favoritter til å rykke opp en divisjon.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Noen og tyve puljer har Coolbet vurdert før 4. divisjon starter. Vi er til og med sikre på at her er det en del råtips ute og går. For det betyr jo at bettingselskapet skal ha en oversikt på langt over 200 lag.

Det er i det minste en utfordring.

Lyngdal spiller i 4. divisjon, i Agder-pulja. Det finnes en rekke interessante lag som kan gjøre det godt.

Lyngdal er ett av disse lagene, for treningskampene har vært mest av den oppløftende sorten. Men når det kommer til serien, da er ikke Lyngdal med blant de tre lagene som er favoritter.

Express vinner pulja, mener Coolbet, til en odds på 4.0. Jerv 2 følger hakket bak (4.50), mens Mandalskameratene også er før Lyngdal, til en odds på 5.50.

TIPS: Coolbet tror ikke på opprykk for Lyngdal. Foto: Skjermdump

Først på fjerdeplass har Coolbet funnet plass til Lyngdal. Skulle det bli opprykk, da skjer det til en odds på 6.0.

For andre lag i Lister går det ikke så bra. Flekkefjord havner omtrent midt på tabellen, men skulle de rykke opp, da er oddsen pene 15.0.

Kvinesdal er nyopprykka og levnes ingen som helst sjanser. Betting-selskapet plasserer laget helt nede i kjelleren og setter oddsen til 75.0 hvis laget skulle sikre seg et opprykk.

PS! Serieåpningen er mot Flekkefjord 7. april på Lyngdal stadion.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...