Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Berry Alloc nådde ikke helt opp

FAKSIMILE: Lyngdals Avis' nettutgave 18. januar.

Kompetanseprisen 2017 gikk til Arendal.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

PRISUTDELING: Henriksen Snekkeri i Arendal ble tildelt Agderings kompetansepris for 2017 på Agderkonferansen «Arbeid skaper verdier» på Kilden i Kristiansand tirsdag.

Les også: Berry Alloc kandidat til kompetansepris

Henriksen Snekkeri var nominert sammen med Lyngdal-bedriften Berry Alloc, Edgars baker og det interkommunale samarbeidet Regional koordineringsgruppe Helse og velferdsteknologi Agder. Den siste kandidaten omfatter alle sørlandskommunene.

«Samtlige nominerte kandidater har gjort et imponerende arbeid med kompetanseutvikling, og kan dokumentere konkret gevinstrealisering som følge av innsatsen», heter det i juryens uttalelse.

«Det systematiske og strategiske kompetansearbeidet er årsaken til at de fire kanidatene har lykkes, og oppnådd resultater i sitt arbeid», sier juryen videre.

Henriksen snekkeri er en møbelsnekkerbedrift som blant annet har levert til Slottet, Stortinget og den nye terminalen på Flesland Lufthavn i Bergen.

Blant de tidligere vinnerne av prisen er lyngdalsbedriften Fibo Trespo.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...