Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Benedichte skal snekre partiprogram

PROGRAMMAKERE: Deler av programkomiteen som skal jobbe med Agder Høyres første valgprogram. Fra venstre Benedichte Limmesand Hellestøl, Siren C. Thorvaldsen, Arild Windsland, Olav Hovet, Sally Vennesland (leder), Maiken Messel og Arne Thomassen. Foto: Tor Marius Markussen/Agder Høyre

Agder Høyre er i gang med å arbeide fram det programmet for den nye Agder fylkeskommune foran fylkestingsvalget til neste år.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

PROGRAMKOMITÉ: Blant medlemmene i programkomiteen er også Benedichte Limmesand Hellestøl fra Lyngdal.

Hun er ellers vararepresentant til Stortinget for Vest-Agder Høyre.

Ny fylkeskommune

Neste fylkestingsvalg gjelder altså den nye fylkeskommunen som dannes når Audst-Agder og Vest-Agder går sammen i en ny fylkeskommune fra 1. januar 2020.

Valgprogrammet vil peke ut kursen for Høyre i det nye fylket og partiets klare ambisjon er å vise at Høyre er landsdelens viktigste politiske kraft.

Fylkestingsprogrammet skal gjelde for hele perioden 2019-2023.

Politisk verksted

Agder Høyres programkomité hadde sitt første møte denne uken og vil bli ledet av gruppeleder i Vest-Agder Høyre, Sally Vennesland.

– Vi vil være Agders viktigste politiske verksted - og det forplikter! I Høyre bygges politikk nedenfra og opp, og derfor ønsker vi innspill fra våre velgere, medlemmer og innbyggere på viktige tema og problemstillinger som bør arbeides med, skriver partiet i en prtessemelding.

I tiden frem til fylkesårsmøtet 2019, vil det nye fylkespartiet arrangere både temamøter og foredrag. Partiet skal ut på stand i by og bygd, det skal arrangeres husbesøk for å høre hvilke hjertesaker innbyggerne har. Partiet skal også møte frivillige lag og organisasjoner, bedrifter og akademia.

Medlemmer

Foruten Benedichte Limmesand Hellestøl, består komiteen av:

 • Sally Vennesland, Vennesla (leder)
 • Harald F. Andersen, Kristiansand
 • Torunn Ostad, Grimstad
 • Maiken Messel, Arendal
 • Arild Windsland, Birkenes
 • Olav Hovet, Valle
 • Bjørn Gunnar Grønlund, Froland
 • Geir Fredrik Sissener, Arendal
 • Siren C Thorvaldsen, Lillesand
 • Aase Marthe Horrigmo, Kristiansand
 • Lena Rannestad Kloster, Kvinesdal
 • Ove Nodeland, Mandal
 • Arne Thomassen, Lillesand
 • Nina Roland, Arendal
 • Erik J. T. Lindøe, Arendal

I tillegg tiltre partiets fylkesordførerkandidat og annenkandidaten på lista. Også en representant for Senior Høyre tiltrer programkomiteen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...