Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Bekreftet: OSX 1 har satt kursen mot Lyngdal

KOMMER SNART: OSX 1 er nå ved den engelske kanal, men på vei mot Lyngdal. Foto: Korshamn.no

Lyngdal kommune har fått henvendelse fra rederiet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 23.04.2018 kl 18:56

ROSFJORDEN: - Vi er ikke enige om pris og den skal vi forhandle om, sier ordfører Jan Kristensen (H) til Lyngdals Avis.

Likevel er det slik at olje- og gassproduksjonsskipet er på vei til Lyngdal. I øyeblikket er den kommet til den engelske kanalen og seiler i ti knop.

I formannskapet, som også er havnemyndighet, ble det bestemt at leien for opplag skulle være kroner 125 000 i måneden.

Beregnet ankomst til Rosfjorden er allerede førstkommende lørdag.

- Det som er skjedd siden sist er at vi har fått en henvendelse fra rederiet om at skiper ønsker seg til Lyngdal igjen, sier Kristensen.

Det er med andre ord ikke signert noen papirer i øyeblikket.

Det skal også komme et annet skip som skal ligge i opplag, et skip som er 40 meter kortere enn OSX 1. Men ankomsten av dette skipet er utsatt ble det meldt i forrige kommunestyremøtet.

Under kan du følge seilasen til OSX 1, via siden vesselfinder.com.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...