Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdal 2 senket av «den hvite Asante»

LEDET LAGET: Stig Ronny Foss (i rødt) er skadet, men ledet laget fra sidelinjen i mandagens oppgjør mot Hånes. Her fra sesongåpningen mot Tigerberget. Foto: Erlend Haddeland (arkivfoto)

– Ligaens beste kontringslag, mener Lyngdal 2-trener.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

(Lyngdal 2-Hånes 0–4) – Den hvite Asante scoret hattrick.

Slik lyder deler av forklaringen til vikarierende trener Stig Ronny Foss etter 0–4 hjemme mot Hånes på mandagskvelden. For ordens skyld: Ernest Asante spilte ikke mandagens kamp, men er tidligere Start-spiller og ble toppscorer i klubben i 2014 med sine 8 mål.

– Vi hadde flere sjanser på 0-0 og 0-1, men hang litt med hodet da de fikk 0-2 like før pause, forteller han.

Det ble like mange mål i 2. omgang, også begge scoringene til bortelaget.

– Vi var nok best i første omgang, de i andre. Vi hadde absolutt fortjent et mål eller to, men vi tapte fortjent mot ligaens desidert beste kontringslag, sier Foss.

Les også: Slik gikk det da Lyngdal 2 møtte Hånes tidligere i år

Treneren trekker frem Marius Bråthen, Jan Terje Aas og Morten Ødegård etter kampen.

– Morten slo mange gode dødballer, og vi var nærme scoring på flere av dem. Dag Andreas aller nærmest på en «free header», oppsummerer treneren.

Neste kamp er borte mot Solbygg 15. september. Også mot dem tapte Lyngdal 2 4–0 i første oppgjør.

– Det var en fin innsats fra alle mann og egentlig en litt positiv kamp, tross tap, synes jeg, avrunder Foss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...