Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Karl Olaf Svennevik med leken chip da Lyngdal 2 snudde mot Tveit

ROSER LAGKAMERATEN: Ibrahim «Ibby» Najafi ble kåret til banens beste spiller, men mente medspiller Karl Olaf Svennevik scoret karrierens fineste mål. Foto: Edin Hotic (alle foto)

Spørsmålet om Lyngdal 2 bedre enn Start forblir ubesvart inntil videre, men at laget kan slå kristiansandslag, det er det ingen tvil om.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.05.2016 kl 11:54

(Lyngdal-Tveit 4-1) Etter en heller laber start på kampen, med 0-1 i sekken, våknet hjemmelaget på Lyngdal stadion etter hvilen på mandag.

Fem minutter etter Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik uberyktede pep-talk i pausen skulle det ta.

Gaute Kjørrefjord hadde børstet støv av gullfoten. Vi lar medspiller Ibrahim «Ibby» Najafi beskrive utligningsmålet.

– Det var langskudd. Du skulle tro det var Ronaldo som skjøt. Fra 30 meter fikk han en sånn Ronaldo-dupp, forteller Najafi.

– Kampens fineste mål?

– Ett av de fineste, svarer han.

– Spennende, svarer vi.

Enveiskjøring

Vi går videre. For dette skulle bli en kveld skrevet i rødt, og det var Karl Olaf Svennevik som hadde den største røde tusjen. Tveit hadde fått sitt mål, nå var det Lyngdal 2-tid.

– Enveiskjøring, sier Najafi om siste halvdel av kampen og resten.

Men først skulle han selv komme på scoringslisten.

– Det kom bra pasning ut til Karl Morgan (Hegelstad) på høyre kant. Han dribla av to stykker og la den inn til meg. Et ferdigscora mål, sier han.

KONSENTRASJON: Aslak Toft.

Svennevik-show

Så var det duket for Karl Olaf Svennevik, han som ble utvist i første seriekamp.

Mannen som alltid går i krigen på fotballbanen, kom innpå i 2. omgang.

Han takket for tilliten med å score to lekne mål. Først var det Najafi som chippet ballen over til forsvaret. Alene med keeper satte Svennevik ballen lekent og lett mellom beina på Tveit-keeperen.

SNUDDE 0-1 TIL 4-1: Lyngdal 2 startet kampen dårlig, men våknet skikkelig til i 2. omgang.

Chippen

Så kom scoringen som var verdt inngangspengene alene, hvis man ser bort ifra at det ikke tas inngangspenger på Lyngdal 2 sine kamper i 5. divisjon.

Ole Bjørn (Nord-Varhaug) slo en gjennombruddspasning og Karl Olaf kom igjen alene med keeper. Fra 16 meter chipper han ballen over keeperen.

– Jeg tror aldri han har scoret et så fint mål før. Han er vant til å få kort, men ikke score sånne fine mål, sier Najafi.

Sistnevnte ble for øvrig kåret til banens beste spiller av kaptein Gaute Kjørrefjord og trener Magnus Aunevik.

FØRSTE SERIEKAMP: Slik endte første seriekamp for Karl Olaf Svennevik. Mandagens oppgjør ble avsluttet med positivt fortegn. Foto: Erlend Haddeland

Å slå kristiansandslag

Aunevik, som har satt seg som mål at laget hans skal bevise at de er bedre enn Start, mener seieren mot Tveit var ekstra viktig.

Les også: Alt om Lyngdal 2-prosjektet her

– Alt som kan krype og gå i Kristiansand, skal slås. Nå har vi enda flere poeng enn Start, poengterer treneren.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...