Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Beklager banekluss etter lokaloppgjør

MIDTBANEMOTOR: Jan Terje Aas sendte Lyngdal 2 foran. (Foto: Morten Braadland) Foto: Morten Braadland

Et mål helt på tampen av kampen sikret poenget, men Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik var etter kampen mest opptatt av å beklage til guttelag og friidretten for banekluss.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

(Lyngdal-Borghaug 3–3) – Før vi snakker om kampen, må jeg bare gi min beklagelse til Jens Arild Johannessen, Torrey Enoksen og resten av friidrettsgruppa for at dere ble møtt av en haug av hissige fotballspillere da dere ante fred og ingen fare på vei til stadion for å gjennomføre kveldens samfunnsbidrag tirsdag kveld.

Det sier Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik etter årets første hjemmekamp mot Borhaug som endte 3-3. For tirsdagens 6. divisjonskamp krasjet nemlig med friidrettens faste oppsatte tid.

– Vi er heldige som har frivillige som dere, som gir barn- og ungdom i alle aldre og nivå et bredere tilbud enn kun ballspill i den fotballgale byen vår. Økt samarbeid mellom idrettslagets forskjellige idretter tror jeg vil øke både kvaliteten og kvantiteten hos alle involverte. Derfor er det blant annet veldig viktig å respektere hverandres tildelte tid på stadion. At vår kamp mot Borhaug var satt opp i friidrettens treningstid, er ikke friidrettens problem, og jeg beklager igjen at dere ble skadelidende, sier Aunevik.

Banebytte

For Lyngdal 2 spilte første omgang på hovedbanen mens friidretten gjorde alternativ oppvarming. Så var planen å ta andre omgangen på det nylagte dekket på Fibobanen så friidretten i alle fall kunne gjennomføre noe av sin planlagte trening.

- På Fibobanen spilte G11-5 mot Kvinesdal da jeg håpte vi kunne spille andre omgang der. Takk og beklager til G11 også for at dere flyttet andre omgangen av 7er-kampen deres for å hjelpe oss ut, sier Aunevik.

Og før vi går til selve kampen igjen, har Aunevik en siste unnskyldning å dele:

– Til slutt får jeg vel beklage til alle svigermødre, koner, naboer med flere som måtte sitte barnevakt lengre enn planlagt for alle spillerne på Borhaug og Lyngdal 2 skulle få spilt ferdig en kaotisk kamp, sier han.

LYNGDALS NEST BESTE MENN: Karsten Kristian Kristiansen i aksjon. Foto: Morten Braadland

Startet bra

For så til selve oppgjøret. Lyngdal 2 gikk opp i 2-0-ledelse på eget kunstgress.

– Vi kom godt i gang med 1-0 etter et distanseskudd fra Jan Terje Aas som kritiske røster nok vil karakterisere som en keepertabbe. 2-0 kommer etter et strålende slått frispark fra Jesper Hindersland, hvor Stian Fuglestein putter innlegget i mål fra kloss hold.

Men for å gjenta klisjeen: 2-0 er en farlig ledelse.

Borhaug snudde kampen

Borhaug rakk å brenne et straffe og score på en corner før side- og banebytte.

Og i 2. omgang snudde Borhaug kampen, fra 2-1 til 2-3.

– Vi sover litt i starten av omgangen og Borhaug får mål på en overgang, før de putter på et nytt straffespark.

Scoring like før slutt

Da startet kampen om det ene poenget som Lyngdal 2 skulle sikre seg til slutt.

- Aleksander Hindersland ble før tirsdagens kamp utnevnt til kaptein og når han mot slutten av kampen måtte hjelpes av banen med en kneskade, ble håpet om å utligne kraftig redusert. Likevel dukket Stian Fuglestein nok en gang opp for å ordne poengdeling ca. 20 sekunder før dommeren blåste av.

Heldigvis var det ikke alvorlig for kapteinen. Det viste seg å være slitasje på leddbånd, så han regner med å være kampklar igjen om ei uke eller to.

Najafi på linja

Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik hadde innfunnet seg i mål, mens Ibrahim Najafi, som forrige Lyngdal 2-kamp stilte opp som dommer på kort varsel forrige kamp, var denne gangen på sidelinjen, ettersom assistenttrener Stig Ronny Foss måtte jobbe skift.

– Ibrahim Najafi gjorde nok en gang en strålende kamp, denne gangen som trener fra sidelinjen, sier Aunevik, godt fornøyd med å ha sikret seg det ene poenget.

Lyngdal 2 står nå med fire poeng på to kamper. Torsdag denne uken møter de Hægebostad 2 på Kollmo stadion.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...