Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdal 2: Ole Bjørn Nord-Varhaug (20)

Bedre enn Start til å drive menighet

SUPERINNBYTTEREN: Ole Bjørn Nord-Varhaug er superinnbytter på Lyngdal 2 og jobber til daglig som ungdomsarbeider i Lyngdal Frikirke. Foto: Magnus Aunevik

Mens Starts supportergruppe «Menigheden» kun eksisterte i seks år, har ungdomsarbeider Ole Bjørn Nord-Varhaug (20) bidratt til at Lyngdal Frikirke har holdt det gående i 35 år.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Ole Bjørn Nord-Varhaug (20) har fått spilleminutter i syv av årets åtte kamper for Lyngdal 2.

Konklusjonen så langt: Kantspilleren gjør seg best som superinnbytter.

–Jeg liker å sammenlikne meg med Ole Gunnar Solskjær, sier 20-åringen som til daglig jobber som ettåring i Lyngdal Frikirke.

Les også: Lyngdal 2 vil bevise at de er bedre enn Start

Suksess som innbytter

De omgangene han har startet, har han skapt null mål rett vei, men to målgivende og et mål har det blitt når han har kommet inn på slutten av kampen.

– Jeg gjør det best når jeg kommer inn de siste 35. Da får jeg gjerne 25 gode minutter, sier mannen som startet andreomgang i det forsmedelige 3-2-tapet mot FIL 2 forrige runde.

Les også: Terje Svein (23) er bedre enn Start til å produsere veggpanel

I FINT DRIV PÅ KANTEN: Solbygg-spillerne prøver å få has på superinnbytteren fra Vegårshei. Foto: Erlend Haddeland

12 kjappe

 • Sivilstatus: Meget singel
 • Tidligere klubber: Vegårshei IL
 • Det beste med Lyngdal 2: Seriøsiteten, ambisjonene til laget og den tydelige filosofien til treneren.
 • Min dårligste egenskap på fotballbanen: Å starte en kamp eller omgang.
 • Største øyeblikk på fotballbanen: Mitt første mål for Lyngdal 2. Det var mot Hidra. Jeg fikk en pasning inn i 16-meteren. Alene med keeper chippet jeg den over ham.
 • Største øyeblikk utenfor fotballbanen: Begynne på KVS-Lyngdal. Det har ført meg til der jeg er i dag: Superinnbytter på Lyngdal 2.
 • Ambisjon for sesongen: Å få bestemannskarakteren tre stjerner i en kamp som innbytter.
 • Triks for å bli tatt ut til startelleveren: Har lært mye av triks-mesteren Stian Godderstad. Og da er det smisking og å alltid være i oppvarming som gjelder.
 • Er bedre enn Start til å: Drive menighet
 • Hvilken annen drøm enn å bli fotballproff har du: Bygge Guds rike.
 • Medspiller jeg ser opp til: Ibrahim Najafi. Han er en positiv type, med vinnerinstinkt og kvaliteter som er utrolig bra for laget.
 • Hvis du kunne valgt tre egenskaper fra tre medspillere, hva ville du valgt? Kjeften til Terje Svein Stuestøl Otterbeck, ballkontrollen til Ibrahim Najafi og skuddfoten til Morten Ødegaard.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...