Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Bedre enn Start» med seier i serien

LYNGDAL 2: Det ble 2–1 seier til Lyngdal da laget spilte mot Giv-Akt på stadion. Det betyr at laget har en seier og et tap i serien. Foto: ALLE BILDER: PER THIME

Lyngdal 2 spilte sin andre seriekamp, og laget slo tilbake etter tap mot serielderne.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2019 kl 15:57

FOTBALL: De kom rett fra en kjempesmell borte mot Gyland/Feda, men reiste seg og kom sterkt tilbake mot Giv-Akt 2.

Det er selvsagt Lyngdal 2 det dreier seg om. På Facebook har de en side som heter «Bedre enn Start».

Motstander i siste kamp hadde en seier og ett tap før de kom til stadion i Lyngdal. Det skulle bli ytterligere et tap, for her skulle hjemmelaget slå kraftig tilbake etter nedturen mot Gyland/Feda.

Til oppgjøret torsdag var 2-laget forsterket.

– Vi hadde med et par forsterkninger i Karsten Kristainsen og Jesper Hindersland samt noen minutter i andre omgang av Ibrahim Najafi. Samtidig har vi gjort en god signering i Rezan Dada som gjør en viktig jobb som anker, sier trener, Magnus Aunevik.

Kampen og keeper

Nå skal det legges til at Gyland/Feda i øyeblikket er serieleder etter tre kamper, for laget står med full pott etter seire mot Lyngdal, Flekkefjord 2 og Farsund 2/Borhaug.

Men det var Lyngdal 2 vi skulle ha noen linjer om. Og det kommer her.

Det var i det hele tatt en tent gjeng som entret stadion i lett regnvær, men med gode forhold for fotball. Lyngdal 2 tok en tidlig ledelse i kampen da Jibril Kedir Muhamed satte ballen bak gjestenes keeper.

- Det minnet da om offside, gjorde det ikke det, sa keeper til Lyngdals Avis mens han lente seg godt inntil stanga.

Lyngdals trener likte mye av det han så i kampen.

– Jibrel har tre mål til nå i sesongen og er en strålende offensiv spiller og viste både ro, teknikk og hurtighet da han puttet 1-0-scoringen.

SEIER: Giv Akts keeper måtte se to baller i nettet da Lyngdal 2 avanserte på tabellen i 6. divisjon. Foto: ALLE BILDER: PER THIME

Keeperen kunne også fortelle at han spilte på flere lag.

- Dette er den tredje kampen i serien, men det går litt i ball - for jeg spiller på tre forskjellige lag i Giv Akt, humret han mens ballen var over på den andre banehalvdelen.

Klatret på tabellen

Det kom en scoring til før pause. For Belal Hosaeen ville også ha et ord med i laget. Han sørget for at Lyngdal 2 hvilte seg i garderoben med 2-0 ledelse.

– Belal blir bare mer og mer komfortabel i sin vingrolle og gjorde en god kamp også utover å score 2-0-målet, mente trener Aunevik.

I andre omgang ble det med en scoring. Laget fra Vigeland var på hugget da Christopher Frodesen reduserte til 2-1.

«Bedre enn Start», som de kalles kunne slippe løs litt jubel da kampens dommer sa at nok er nok og tiden var ute.

Lyngdal 2 vant kampen og gjorde et ørlite byks på tabellen. I øyeblikket er laget på 5. plass med sine tre poeng.

6. divisjon fotball

Lyngdal 2 – Giv Akt 1 2–1 (2–0)

Mål: 1-0, Jibril Kedir Muhamed, 2–0, Belal Hosaeen, 2–1, Christopher Frodesen

Gule kort: Belal Hosaeen, Lyngdal og Geir Johaneessen, Giv Akt

Dommer: Jan Helge Ask, Mandalskameratene

Tilskuere: 8

Neste mulighet for poeng er allerede i neste uke. Da spiller laget bortekamp mot Farsund2/Borhaug.

– Nå gleder vi oss til møtet med Farsund2/Borhaug på tirsdag. Vi tapte tosifret mot dem i treningskamper i vinter, så vi satser på en forbedring

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...