Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Avventer avhør etter vannscooterulykke

UTSETTER AVHØR: Politiet har i øyeblikket ikke mer å si i forbindelse med dødsulykken i Rosfjorden fredag kveld.

Politiet ønsker foreløpig ikke å komme med nye opplysninger i saken hvor en 16 år gammel gutt fra Bryne omkom i en vannscooterulykke i Lyngdal fredag.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

VANNSCOOTERULYKKEN: Politiet har ennå ikke fått avhørt én av de involverte i sammenstøtet mellom en båt og en vannscooter i Rosfjorden i Lyngdal fredag. En 16-åring døde i ulykken.

Inntil avhøret er gjennomført, ønsker politiet ikke å komme med nye opplysninger i saken.

En er avhørt

– Dette er av hensyn til etterforskningen og til de involverte partene. Vi har avhørt én av ungdommene, og det gjenstår én person som vi ønsker å få avhørt, opplyser fungerende etterforskningsleder Lise Tronstad Sagebakken ved Mandal politistasjon til NTB.

LES OGSÅ: Omkom etter ulykke i Rosfjorden

Tre gutter i alderen 15–17 år var involvert i ulykken, som skjedde natt til fredag. 16 år gamle Henrik Auestad Skjørshammer fra Time kommune i Rogaland omkom da vannscooteren han satt på kolliderte med en båt. Ytterligere én gutt som satt på vannscooteren, og en gutt som satt i båten, ble fraktet til sykehus i etterkant. Ingen av dem fikk livstruende skader.

To dødsulykker

Politiet ble varslet om saken av folk som hørte sammenstøtet, og som deretter hørte rop om hjelp fra sjøen.

Ulykken i Lyngdal er en av to vannscooterulykker med dødelig utfall de siste dagene. Natt til søndag omkom tidligere skiløper Vibeke Skofterud (38) da hun kjørte inn i land på en holme utenfor Arendal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...