Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Audnedal: «Kontrollutvalget misforstod bestillingen»

MISFORSTÅELSE: Varaordfører Unni Nilsen Husøy (Frp) mener kontrollutvalget har misforstått bestillingen fra formannskapet i mobbesakene.

I Audnedal har det vært flere mobbesaker, og i den anledning ba formannskapet om en bestilling fra kontrullutvalget. Varaordfører Unni Nilsen Husøy (Frp) mener de ikke fikk hva de ba om.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

MOBBING: I formannskapet ba vi om en bestilling, men når jeg ser besvarelsene så mener jeg at vi ikke har fått det vi bestilte, sier hun til Lyngdals Avis.

Det var Lindesnes som omtalte saken først. Nilsen Husøy forteller at det ble bedt om ekstra gjennomgang av politikernes og administrasjonens rolle i saken. Bakgrunnen er rapporten fra Rogaland Revisjon, den som avdekket flere brudd på både forvaltningsloven og opplæringsloven i forbindelse med flere mobbesaker i kommunen.

Senere ba Arbeiderpartiet i Audnedal om ekstern granskning av hva kommuneledelsen og lokalpolitikerne har gjort med mobbesaken ved skolene i kommunen.

Rådmann Kjell Olav Hæåk ga til kontrollutvalget en tilbakemelding på hva som er blitt gjort i forbindelse med mobbesakene. Det skjedde under utvalgets siste møte. Kommunestyret ble orientert i forrige uke.

Kontrollutvalget slo fast at de var fornøyd og at det ikke er behov for ytterligere undersøkelser i saken.

– Jeg mener fortsatt at det ikke er det vi bestilte, så dette kan ende med at vi igjen må ta dette opp, i første omgang i formannskaper, sier Nilsen Husøy.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...