Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Annonsebilag

Åpningsfest for the Bølgen & Moi Hotel Utsikten

Etter snart 30 år som kokkelærling, gir Trond Moi deg gourmet-tilbud når han returnerer som hotellærling i Kvinesdal og sitt eget hotell.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 02.10.2015 kl 16:10

DETTE ER ET ANNONSEBILAG

– Jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang, sier den anerkjente kokken og forretningsmannen Trond Moi om utfordringen med å løfte det velkjente hotellet i Kvinesdal til nye høyder.

Drømmer blir virkelighet

– Jeg må innrømme at jeg alltid har hatt en drøm om å drive Utsikten. Helt fra barndommen av, egentlig.

Trond Moi har levd ut den ene drømmen etter den andre siden han vokste opp i Kvinesdal og siden slo seg opp i restaurantbransjen på 90-tallet. Han har åpnet egen restaurant, drevet restaurant i New York og delikatessebutikk. Nå er det altså hotelldrømmen som blir virkelighet.

– Mulighetene som ligger i dette moderne hotellet trigget meg, sier «hotellærlingen», som han selv kaller seg, om motivasjonen for å ta over hotellet som blant annet ligger nært tilknyttet en av Norges mest spektakulære 18-hulls golfbaner.

Etterhvert som tanken om å ta over driften av hotellet fikk modne, innså Moi at dette var en unik mulighet som måtte gripes. Med lokalbefolkningen med på laget, har den utflyttede kvindølen stor tro på prosjektet.

– Jeg kommer fra Kvinesdal og har stor kjærlighet til bygda. Vi opplever også at vi har kvindølene med på prosjektet. De ønsker at det skal gå bra for oss, og da blir det slik.

Trond Moi dro som ung kvindøl ut som kokkelærling hos Michel Guereard i Frankrike på 80-tallet og har ikke sluttet å lære siden. Nå handler det om å ta i bruk all sin kunnskap de siste 30 årene, når han returnerer til Kvinesdal som hotellærling. Det handler om å gjøre hotellet til noe enda mer unikt med flittig bruk av ressursene som nærområdet byr på.

Teksten fortsetter under bildet

LOKALE RÅVARER: Trond Moi legger stor vekt på gode kortreiste råvarer når menyen fornyes på The Bølgen & Moi hotel Utsikten.

En opplevelse

Noen av de første endringer som blir gjort når Utsikten blir del av Bølgen & Moi, er ny vinkjeller og kaffemaskin.

– Ordentlig kaffe, eget bakeri og gode, kortreiste poteter må være på plass.

Den perfekte kombinasjonen av mat og drikke er en viktig faktor for gourmetmåltidene man vil kunne innta i Kvinesdal fremover. Perfekt fruktjuice til rett mat, eller godt håndverksbrygget øl er viktig. Likevel vil naturlig nok vinen være sentral også her. Vin og kunst har vært en merkevare på alle resturantene til Bølgen & Moi.

– Vi ønsker ikke å bare utvikle restaurantdelen, men også lage enkeltarrangementer med artister og show, sier Moi og forteller om et ønske om at kunden skal blir en personlig gjest.

Åpningsfest

Visjonene er klare. Alt skal produseres fra grunnen av. Egen baker som baker brød, søndagsbuffet verdt en reise, kokke- og vinkurs, urtehage der kokker og gjester kan se, smake og høste urter. Kunsten skal, som i det meste Trond Moi involverer seg i, også i Kvinesdal få en viktig rolle. Et samarbeid mellom Bølgen & Moi og Utsikten Kunstsenter skal sørge for at dette blir en sentral brikke i helhetsopplevelsen av oppholdet.

– Vi vil gi av oss selv og få gjesten til å oppleve det som er vår sjel. Vi skal gi gjestene en opplevelse som gjør at de bare må komme tilbake, sier en entusiastisk Moi.

Lørdag 10. oktober inviteres det til åpningsfest på utsikten som skal være det nye konseptet verdig. Her stiller Bølgen & Moi med sine beste medarbeidere for å lage en buffé med mat fra hele verden. Det blir også underholdning i nasjonal klasse og DJ og dans utover de sene kveldstimer for dem som er tidlig nok til å sikre seg billett til festen.

Dette kan gjøres på telefon 383 58 800 eller booking@utsiktenhotell.no

Det vil også bli avholdt the Bølgen & Moi open golf tournement denne lørdagen.

DETTE ER ET ANNONSEBILAG

Siste nytt i Annonsebilag Vis flere

Annonse: Bilsenteret på Rom
Kraftsamler i nytt bilsenter på Rom
REKLAME

Kraftsamler i nytt bilsenter på Rom

Annonse: ERV Teknikk Lyngdal AS
Gavedryss fra jubilanten ERV Teknikk
REKLAME

Gavedryss fra jubilanten ERV Teknikk

Annonse: Reklame for Hurtigruta Carglass og Oddemarka Auto
Hurtigruta Carglass og Subaru sammen om åpen dag
REKLAME

Hurtigruta Carglass og Subaru sammen om åpen dag

Annonse: Tratec/Modena
Totalpakke i Fiboveien 2B
REKLAME

Renovere eller bygge nytt bad?

Totalpakke i Fiboveien 2B

Annonse: Rørleggeren Lyngdal
Mye som rører seg
REKLAME

Mye som rører seg

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...