Åpningsfest: Det kan fort bli kaotisk

ÅPNINGSFEST: Onsdag morgen kan det bli kaotisk når denne butikken åpner i Handelsparken. Foto: Per Thime

Når Rusta åpner i Handelsparken onsdag morgen kan det bli kaotisk. Det skal nemlig deles ut gavekort for 100.000 kroner.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 29.05.2018 kl 10:50

ÅPNING: Det går nemlig frem av kjedens side på Facebook i anledning åpningen av den nye butikken i Lyngdal.

– Vi feirer dette med massevis av fantastiske tilbud, og de første 100 i køen (over 18 år) får et gavekort på 1 000 kr, heter det i invitasjonen.

Mange søkte jobber

Da Rustad søkte etter medarbeidere var det over 200 personer som meldte sin interesse. Rusta har flere butikker rundt i landet, og det pleier i forbindelse med nye butikkers første åpningsdag og være lange køer.

For bare en uke siden åpnet Rusta sitt varehus på Stord og rundt 400 kunder stod klare i kø da dørene åpnet.

– Det er veldig gøy at Lyngdal nå får sitt eget varehus. Vårt konsept med kvalitetsvarer til lavest mulig pris har tatt Norge med storm, og jeg føler meg trygg på at dette blir tilfellet også her i Lyngdal, sier Elise Østebø, varehussjef for Rusta i Lyngdal.

Stort varehus

Varehuset – som er på 2100 kvadratmeter og ligger i Lyngdal Handelspark – blir arbeidsplass for 15 Lyngdalinger. Etableringen innebærer også at 60 000 innbyggere vil kunne komme seg til varehuset på under 60 minutter.

SLIK KAN DET BLI: Dette er ikke et uvanlig syn når Rusta åpner butikk. Onsdag morgen åpner ny butikk i Lyngdal.

– De siste årene har Lyngdal vokst frem som et handelssentrum for hele Lister-regionen, så det var helt logisk at vi valgte å etablere oss i nettopp Lyngdal, sier Erlend Kramer, som er daglig leder for Rusta i Norge.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...