Lyngdals Avis

Lyngdals Avis
Annonse: Sørlandsbadet

Annonsebilag

Idyll for småbarnsfamilier på Sørlandsbadet

KLAPPELEK: Samtaleemnet for hjemreisen er sannsynligvis satt: Selma tok seg god tid til å leke med Mia.

Mia fikk drømmedagen i Sørlandsbadet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 06.03.2016 kl 14:55

DETTE ER ET ANNONSEBILAG

Vi befinner oss på Sørlandsbadet en solrik formiddag. Rundt et bord sitter to småbarnsfamilier i en tilsynelatende idyllisk stemning der de skal til å spise.

– Småbarnsfamilieidyll! Det stemmer!, sier Kjetil Honnemyr om beskrivelsen av stemningen i Sørlandsbadet.

Det er en tilsynelatende vanlig onsdag formiddag i en av Sørlandets store attraksjoner for småbarnsfamilier. Unger og voksne plasker og leker i bølgebassenget, mens familien Honnemyr og Haaland har satt seg ned for en matbit.

– Nå må dere komme å spise Odin (2) og Mia (4), sier mamma Anette Honnemyr. Det er tydeligvis ikke så lett å få revet de minste barna bort fra barnebassenget når de er "midt i leken".

(Artikkelen fortsetter under bildet)

GØYERE Å LEKE: Mens resten av gjengen har satt seg ved bordet for å kose seg med Pizza, er Mia (4) og Odin (2) mer gira på å leke.

– Mia har stått opp klokken syv og kledd på seg selv og pakket ferdig baggen. Det er to timer tidligere enn hun bruker å stå opp. Det var tydelig at det var ei jente som var klar for å gå til badeland, sier pappa Kjetil.

– Hun satt til og med å spiste frokosten med baggen på fanget, supplerer Anette med et smil.

Vennefamilier

Onsdag formiddag traff det seg slik at Kjetil og Anette Honnemyr fra Hægebostad hadde fri fra jobbene sine på sykehus og i Nordsjøen samtidig. Deres gode venninne, Tone Alice Haaland hadde også fri, så da var de ikke sene om å benytte seg av anledningen til å ta den om lag 40 minutters kjøreturen ned til Sørlandsbadet.

– Det var akkurat samme opplevelse med guttene mine. Tre timer før de vanligvis står opp på en fridag, var de klare til å dra, sier hun om guttene Magnus (6) og Oddvar (9).

Salto og Selma

Begge familiene hadde kvelden i forveien fortalt at de skulle ned til Sørlandsbadet, med samme morgenfriske resultat.
– Jeg tror ikke det er lurt for nattesøvnen å fortelle det noe tidligere, flirer Kjetil.

På vei ned fra Hægebostad er det ett tema som har vært gjennganger;
– Det er ikke hver gang vi treffer dem, men når Mia får truffet Salto og Selma, blir oppholdet i Sørlandsbadet ekstra stas, sier Kjetil.

Dette skulle vise seg å bli en ekstra stas dag. Salto og Selma skulle vise seg å være i perlehumør denne dagen. Salto hoppet i vannet og ville være med å leke med gjestene, mens Selma tok seg god tid til å leke med bare Mia.

Mer i Sørlandsbadet med svømmedyktige barn

– Det er kjempegøy å være i badeland. Det er gøyest å være i vannet, sier Magnus.
Det er tydelig at de koser seg i vannet, og mens Magnus er på nippet til å løse «svømmekoden», jobber Oddvard med å klare 200 meter.
– Når ungene har blitt så flinke som de er til å svømme nå, så blir det enklere å komme hit med én voksen fremfor to. Så fremover kommer vi til å benytte oss av tilbudet mye mer, sier Tone Alice som til nå har benyttet seg av tilbudet en håndfull ganger i året.

Bøygen å komme hjem

De to familiene er skjønt enige om at en dag i Sørlandsbadet er idyllisk og avslappende for de voksne. Morgenen er fylt av forventning, dagen av lek og moro, men så kommer den eneste utfordringen.

– Det er god stemning i bilen til Sørlandsbadet, god stemning i badet, men det kan være en utfordring i det vi skal dra hjem. Da hjelper det å lokke med at vi skal komme tilbake, og når vi først har kommet oss i bilen, så er ungene så slitne at det blir rolig og god stemning hele bilturen og resten av kvelden også, sier Tone Alice.

Det at småbarnsfamilieidyllen fortsetter også etter at ungene har satt seg i bilen, familien Honnemyr hjertens enige i.

Etter en drømmedag med Salto og Selma, så vil nok Mia stå for samtaleemnet på hjemveien, hvis ikke hun sovner...

DETTE ER ET ANNONSEBILAG

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...