Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Alt folk kaster fra seg i naturen

SØPPEL: Folk kaster fra seg mye i naturen, som dette. Foto: Astrid Pedersen

Det har vært en flott søndag uten en eneste sky på himmelen. Flere har vært ute på tur - og noen har plukket søppel.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

UT PÅ TUR: Det er Astrid Pedersen, som en av mange som har benyttet deler av dagen til en tur i det flotte været.

På sin tur har hun også tatt en del bilder som hun blant annet har lagt ut på Instagram. Solen skinner, men det er ikke alle som bryr seg hva som slenger ute i naturen i Lyngdal - eller andre steder.

To hender

- En fin tur, men må si jeg er litt skuffet over fangsten. Hadde tenkt at jeg klarer vel å fylle en pose med søppel, men det ble mer enn det, skriver hun på Instagram.

Pedersen var rundt Eierlandsveien i Lyngdal på tur, men skriver videre at hun bare måtte gi opp opp å plukke - for flere enn to hender hadde hun ikke.

- Alt dette fanget vi opp på noen hundre meter langs Eierslandsveien. Jeg tenker at vi som bor her oppe, bruker naturen som arbeidsplass eller rekreasjon burde ta seg litt sammen.

Patroner

Og søndagens fangst var blant annet dette:

- Fire store lampespotter dro vi med oss hjem. Vi fant også en haug av brukte patroner. Er det vanlig at jegere gjør slikt? Ta med en pose på tur og plukk i vei, oppfordrer hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...