Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Alle» har fått laks på kroken

LAKSEFISKER: Roger Blindingsvollen er en av flere som har fått napp og vel så det den siste tiden. Foto: Privat

De første månedene av laksefisket var ille, men avslutningen ser ut til å bli bedre.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

GODT FISKE: - Hvem hadde trodd det? Etter tidenes tørkesommer kom uke 33. 215 laks på en uke er i særklasse den beste uken i Lygnas historie. Det viser potensialet. Vann er synonymt med fisk.

Det skriver Petter Røren på Lygna laksefiske sine sider på Facebook.

Bedre fiske

De siste ukene har nemlig vært mye bedre for laksefiskerne og det toppet seg i uke 33 da det ble fisket 215 laks fra elva. Og da er trolig ikke alle fangstresultatene tatt med.

- Tradisjonen tro, er det nok også noen treiginger som ennå ikke har registrert fangst. Det skal og bør de gjøre sporenstreks. Skal vi ha noe håp om økte kvoter, må ALT med. Skitt fiske folkens de siste seks dager og husk skjellprøver, skriver Røren videre.

Ser man på tallene for de siste uken så er det som nevnt gode. På nettstedet scanatura.no kan man se hvor mye som er fisket av laks.

Over 1000 kilo

  • Uke 32, 91 laks
  • Uke 33, 215 laks
  • Uke 34, 70 laks

Den uka det ble fisket hele 215 laks viste også vekten godt igjen. I uke 33 var totalen på 529 kilo. Den største laksen veide 6,7 kilo.

Hittil i sesongen er det fisket totalt 432 laks, med en samlet vekt på 1 093 kilo, og det er ennå noen dager igjen for å teste ut stanga.

LAKS: Det har blitt fisket mye laks de siste ukene. Foto: Skjermdump

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...