Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

A-laget må finne ny trener - og spillere

GIR SEG: Tore Kristensen gir seg som spiller og trener for A-laget i Lyngdal. Foto: Arkivbilde

Tore Kristensen gir seg som spiller og trener for Lyngdal etter sesongen. I tillegg er det trolig flere spillere som gir seg.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: Lyngdal kjemper om oppprykk, men det er Våg som er favoritter til å vinne pulja. Utenfor banen har Tore Kristensen gitt beskjed om at han ikke er aktuell som trener eller spiller neste sesong.

- Det kan jeg bekrefte, det er noe vi har fått beskjed om, sier leder av fotballgruppa, John Stensland.

Onsdag kveld var det også møte mellom spillerne på A-laget og deler av fotballstyret. Hva som kom frem på møtet er ikke kjent, men etter det Lyngdals Avis kjenner til skal flere spillere vurdere om de skal gå på en ny sesong eller ikke.

Mål om 3. divisjon

Lyngdal IL har en sportsplan og styret ønsker at A-laget for herrer skal ha som mål å spille i 3. divisjon.

- Det betyr at det må være en spillertropp min 18-20 spillere. 3. divisjon krever i tillegg mer enn 4. divisjon i form av trening, men også reiser, sier Stensland.

Nå skal klubben se etter ny trener for laget, samt spillere som kan tenke seg en overgang til Lyngdal.

Ikke dramatisk

- Vi har ikke pekt ut noen trener som vi tar telefonen til i dag, men vi har en del navn på blokka allerede.

Tore Kristensen har i tre år vært trener for A-laget til Lyngdal. Han sier at det ikke ligger noe dramatisk i at han gir seg. Det dreier seg om en totalvurdering.

– Beina er ikke helt på lag lenger, så er på tide og gi seg som spiller.
Som trener har jeg nå holdt på i tre år i strekk. Det tar mye tid og krever en del. Det er ingen form for dramatikk at jeg nå velger og gi meg. Det går på en totalvurdering i forhold til familie, fritid og motivasjon til å starte på et fjerde år.

Kristensen er sikker på at klubben får en god erstatter på plass. Også resten av støtteapparatat har gitt beskjed om at de ikke er med videre etter sesongen er ferdig.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...